parkinnn

Yaşam

Kentimize el birliğiyle hizmet edeceğiz

Başkan Karaosmanoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Karadeniz, Vergi Dairesi Başkanı Coşkun ve BST İl Müdürü Aydın’a ziyaretlerde bulundu GÖLGE- Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Alba

29 Ağustos 2014 Saat: 15:43
Kentimize el birliğiyle hizmet edeceğiz
Kentimize el birliğiyle hizmet edeceğiz

Kentimize el birliğiyle hizmet edeceğiz 

GÖLGE - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mehmet Karadeniz, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın ve Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Erhan Coşkun’u makamlarında ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu, iadeyi ziyarette bulunduğu Karadeniz, Aydın ve Coşkun’a yeni görevlerinde başarılar dilerken kente el birliğiyle hizmet edecekleri vurgusunu yaptı.

“KOCAELİ İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Ziyaretlerde birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli’miz için hep birlikte çalışacağız. Birlikten kuvvet doğar. Elbirliği ile kentimize en güzel şekilde hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli’de hizmet bayrağını hep en yukarılarda dalgalandırdık. Halkımızın hayatını kolaylaştıran hizmetlere imza attık’’ şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑