parkinnn

Ekonomi

Kerem Rüzğar Ayakkabı'dan Müthiş Kampanya

    Gebze merkezli beş mağazasıyla üç ilde hizmet veren Kerem Rüzgar Ayakkabı Mağazaları’nda, kış sezonuna yönelik indirim kampanyası başladı.      Başarılı işkadını Yasemin Tandoğdu’nun  sahibi olduğu Kerem Rüzgar ’da

18 Şubat 2014 Saat: 16:06
Kerem Rüzğar Ayakkabı'dan Müthiş Kampanya
Kerem Rüzğar Ayakkabı'dan Müthiş Kampanya

    Gebze merkezli beş mağazasıyla üç ilde hizmet veren Kerem Rüzgar Ayakkabı Mağazaları’nda, kış sezonuna yönelik indirim kampanyası başladı.

     Başarılı işkadını Yasemin Tandoğdu’nun  sahibi olduğu Kerem Rüzgar ’da   büyük kış indirimleri başlarken, özellikle Bewild marka çizme ve botlar piyasanın yarı fiyatına  tüketicinin ilgisine sunuldu.

Gebze’de iki mağazanın yanı sıra, Darıca, Sakarya ve İzmit’te şubeleri bulunan  Kerem Rüzgar’da  başlatılan indirim kampanyasının tüm mağazalarında geçerli olduğunu anlatan Yasemin Tandoğdu, ‘’Bu kış oldukça uzun ve yoğun geçecek. Elimizde de stok fazlası bot ve çizme var. Müşterilirimizin bütçelerine katkı sunmak amacıyla böyle bir kampanya başlattık’’ dedi.

     Kerem Rüzgar Ayakkabı Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Tandoğdu, Gebze’de beş yıldır hizmet verdiklerini , bu süre içerisinde Gebzelilerin  mağazalarına büyük  ilgi gösterdiklerini anlatırken, ‘’ Müşterilerimize  vefa borcumuzu ödüyoruz. Bu müthiş kampanyamızın bir nedeni de budur’’  şeklinde konuşarak, Bewlid marka bayan  çizme ve botlarının 29.90 liraya satıldığını  söyledi.

Yasemin Tandoğdu şöyle konuştu; ‘’ Üç ilde beş ayakkabı mağazasıyla halkımıza hizmet veriyoruz. Bugüne kadar müşterilerimiz sürekli bize sahip çıktı. Mağazalarımızı ülke genelinde marka haline getirdiler. Erkek, bayan, çocuk ve  bebe kategorilerinde  spor, kundura, abiye, fantezi,, bot,çizme, terlik gibi yüzlerce model ve ürün bulunduruyoruz. Direk fabrikadan halka satıyoruz. Böyle olunca biz kaliteyi ucuza satıyoruz. Ayrıca Türkiye’de ayakkabı sektöründe  bir ilki başlattık. 

      Müşterilerimizin ayak sağlığı bizim için çok önemli. Doktor kontrolünde  ayakkabı  satıyoruz. Türkiye’de ilktir bu.  Eşim doktor olduğu için bu ayrıcalığımızı mağazalarımızda kullanıyoruz. Gebze’de  Atatürk Caddesi’nde bulunan (İş Bankası karşısı) merkez mağazamızda da devam eden  kış indirimi kampanyamıza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Öğrenci kimlikleriyle gelen gençlerimize ise ayrıca sürpriz indirimler sağlıyoruz.’’

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑