parkinnn

Yaşam

Kerem ve Eymen'e muhteşem sünnet

Aker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eren Ertuğrul Işık'ın ile Handan Işık çiftinin çocukları , Kerem ve Eymen'in sünnet düğünü dillere destan oldu.

18 Eylül 2023 Saat: 12:08
Kerem ve Eymene muhteşem sünnet
Kerem ve Eymen'e muhteşem sünnet

Yaptığı başarılı çalışmalarla ülke genelinde tanınan bölgemizin sevilen iş insanı Eren Ertuğrul IŞIK ile Handan IŞIK çiftinin çocukları Kerem ve Eymen'in sünnet düğünü 16 Eylül Cumartesi günü siyaset, spor, sanat dünyası başta olmak üzere 1.500 davetlinin katıldığı muhteşem bir gece ile gerçekleştirildi.

KATILIM ÇOK YOĞUNDU

Hazırlıklarına uzun zaman önceden başlanan ve her detayı en ince ayrıntısına kadar planlanan düğün Kerem ve Eymen'in at üzerinde sahneye girişleri ile başladı. İş insanları Arif Gülen ve Fatih Bulut'un kirve olarak yer aldığı düğünün misafirleri arasında CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Vakıf Katılım Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk Oran CHP 24. dönem Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz, Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Alican Karakaya, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıded, İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Gencay Y Yıldıztekin, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, TSE Başdenetçisi Fatih Soylu, Darıca Ardahanlılar Dernek Başkanı Bülent Işık, Ardahanspor Futbol Kulübü Eski Başkanı Aykut Karagöz, Şener GYD Yönetim Kurulu Başkanı Şener Yılmaz, KC Kimya Yönetim Kurulu Başkanı İsrafil Kamacı, Zenay Kuyumculuk Kurucusu Ayten Süleymanoğlu Oral, Avşar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Avşar yer aldı. gibi İş, spor ve siyaset dünyasının yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı sünnet düğününde sanatçılar Mustafa Özen, Mustafa Özarslan, söyledikleri biribirinden güzel şarkı ve türkülerle davetlilere unutulmaz bir gece yaşattılar. Bu arada bando ve havai fişek gösterilerinin yer aldığı sünnet düğününde sünnet çocukları içinde özel aile etkinliği yer aldı.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Zengin bir yemek menüsüyle damaklarını eşsiz bir yolculuğa çıkaran misafirler Mustafa Özdem'in esreleriyle de sahnede kurtlarını döktüler. Çocuklara yönelik hazırlanan aktivitelerle de minik misafirler keyifli dakikalar geçirdiler. Havai fişek gösterisi ve pasta kesimin ardından konuklar için anne ve baba tarafından özel olarak hazırlanan Zeybek Oyunu gösteri misafirler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Türk Halk Müziğinin güzide seslerinden olan ve milyonlarca kişinin gönlüne taht kuran Mustafa Özarslan sahne aldı.

IŞIK ÇİFTİ YAKINDAN İLGİLENDİ

Mustafa Özarslan'ın sahneye çıkmasıyla birlikte yöresel oyunların oynandığı ve eğlencenin doruk noktasına çıktığı bu dakilarla misafirler sahneyi bir an olsun boş bırakmayarak gönüllerince eğlendiler. Ardahan ve Kars ezgileri başta olmak üzere ülkemizin genelini kapsayan ezgilerin söylendiği düğünde misafirler zengin bir yemek menüsüyle damaklarını unutamayacakları bir yolculuğa çıkarttılar. Düğünün sonunda duygularını mikrofonlar aracılığı ile paylaşan Eren Ertuğrul ve Handan Işık çifti, çocuklarının bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayarak uzak ve yakından iştirak eden ve bugün burada olmak isteyipte çeşitli nedenlerden dolayı da katılım sağlamayan birçok misafirlerin olduğunu ve onlarında iyi dileklerinin kendileriyle birlikte olduğu söyleyerek mutluklarını dile getirdiler.

Gecenin finali ise büyük aile fotoğrafının çekilmesiyle noktalandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑