parkinnn

Siyaset

Kılıçdaroğlu’nu 500 Polis Koruyacak

Bugün Gebze’ye gelerek partisi tarafından düzenlenecek açık hava toplantısına katılacak olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu 500 polis koruyacak.

14 Mart 2014 Saat: 13:39
Kılıçdaroğlu’nu 500 Polis Koruyacak
Kılıçdaroğlu’nu 500 Polis Koruyacak

Mitingin güvenliğini sağlamak için emniyet gerekli çalışmalarını sürdürürken, CHP İlçe Başkanı Sedat Tatar herkesi mitinge davet etti.

14 Mart Cuma günü (bugün)  Gebze’ye gelerek partisi tarafından miting yapacak olan CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü hazırlıklarını sürdürüyor. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan hazırlıklara göre Gebze’den 250 ve il merkezinden de 250 polis olmak üzere toplam 500 polis miting alanında görev yapacak.  Ayrıca 2 toma aracı ile 2 trafik aracıda miting sırasında hazır bulunacağı bildirildi.  Emniyet yetkilileri ana muhalefet partisi lideri Kılıçdaroğlu’nun miting alınan geliş ve gidişine kadar her türlü güvenlik önleminin alınacağını belirttiler.

cam00569.jpg

MİTİNGE DAVET

Öte yandan CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar yaptığı açıklamada Cuma günü yapılacak mitinge bütün vatandaşları davet ederek, “Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu  14 Mart Cuma günü saat 13.30’da Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda Gebzelilere hitap edecek. Bütün vatandaşlarımızı mitinge davet ediyoruz.”dedi.

HAVADAN GELECEK

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yarın düzenlenecek miting için Ankara’dan uçakla Cengiz Topel havaalanına gelecek. Kılıçdaroğlu oradan da helikopterle Gebze’ye gelerek Anadolu Sağlık Merkezi pistine inecek.  Daha sonra ise seçim otobüsle uzun bir konvoy eşliğinde mitingin yapılacağı Cumhuriyet Meydanı’na hareket edecek.  CHP liderinin Gebze mitingine İstanbul, Sakarya, Düzce gibi illerde den katılım olması beklendiği bildirildi.

cam00571.jpg

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑