parkinnn

Sağlık

Kimse Aç ve Açıkta Kalmasın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, havaların soğumasıyla birlikte yardıma muhtaç ve kimsesiz vatandaşların ellerinden tutup bu kış günlerde sokakta kalmamaları için tüm imkanlarını  seferber ediyor.   BİZE BİLDİRİN Kocaeli Büyükşe

30 Ocak 2014 Saat: 10:32
Kimse Aç ve Açıkta Kalmasın
Kimse Aç ve Açıkta Kalmasın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, havaların soğumasıyla birlikte yardıma muhtaç ve kimsesiz vatandaşların ellerinden tutup bu kış günlerde sokakta kalmamaları için tüm imkanlarını  seferber ediyor.

 

BİZE BİLDİRİN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri,  özellikle soğuk ve yağışlı kış günlerinin yeniden başlamasının ardından halkımızı duyarlı olmaya davet ediyor. Vatandaşların mahallelerinde, çevrelerinde dikkatlerini çeken kimsesiz ve mağdur insanları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çağrı Merkezi 444 11 41 veya 153 Alo Zabıta’ya bildirmesi bekleniyor.

 

BARINMA MERKEZİ EVİNİZ GİBİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı barınma merkezi, evsizlere sımsıcak bir yuva sunuyor ve onları ev atmosferinde ağırlıyor. Büyükşehir’in Barınma Merkezi, 48 yatak kapasitesi ile otel konforunda hizmet veriyor. Üç öğün sıcak yemeğin bulunduğu, temizlik imkanı ve hemşire hizmeti bulunan Barınma Merkezi’nde uzman personel günün 24 saatinde aile sıcaklığını yaşatıyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑