parkinnn

Asayiş

Kıskançlıktan Yapmış

GÖLGE-Gebze de özel bir radyoda programcılığı yapan Aynur Ş. isimli bayan sevgilisi ile aşk yaşadığını düşündüğü bir kadını darp etti.

21 Mart 2014 Saat: 13:36
Kıskançlıktan Yapmış
Kıskançlıktan Yapmış

GÖLGE-Gebze de özel bir radyoda programcılık yapan Aynur Ş. isimli bayan sevgilisi ile aşk yaşadığını düşündüğü bir kadını darp ettikten sonra soyundurup, fotoğraflarını çektiği gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Gebze’de özel bir radyoda DJ’lik yapan Aynur Şahin (34) bir anlık kıskançlığı yüzünden yaptığını ifade ettiği öğrenildi.

Aynur Ş. Eski nişanlısı ile aşk yaşayan S.B isimli bayanı silah zoruyla arabaya bindirip daha sonra Balçık Köyü’nde ormanlık bir arazide çıplak resimlerini çekmiş daha sonra ise darp ettiği ortaya çıkmıştı. Aynur Ş., S.B isimli bayanı eski nişanlısı ile olan ilişkisini bitirmemesi halinde çıplak fotoğraflarını internette yayınlayacağını söylediği de ifade edilmişti. Polis merkezine giden ve başından geçenleri anlatan S.B şikayetçi olmuştu. Polis tarafından gözaltına alınan Aynur Ş. Kendisinden resimler olmadığını söylemesine karşın polis tarafından suçunu kabul etti. Adliye ye sevk edilen Aynur Ş. Tutulanarak cezaevine gönderilirken, yaptığından pişmanlık duyduğunu ve ömrünün hapislerde geçeceğini söyleyerek ağladığı bildirildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑