parkinnn

Eğitim

KO-MEK Mesleki Gelişmeleri Takip Ediyor

KO-MEK’in muhasebe ve finansman branşlarındaki usta öğreticileri için mesleki konularda eğitim düzenlendi

8 Şubat 2014 Saat: 10:22
KO-MEK Mesleki Gelişmeleri Takip Ediyor
KO-MEK Mesleki Gelişmeleri Takip Ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), kurum içi eğitimleri ile personelinin eğitimine destek olmaya devam ediyor. KO-MEK her branşta olduğu gibi muhasebe ve finansman branşında da güncel gelişmeleri takip ederek, eğitimlerinin kalitesini arttırmayı hedefliyor.

ETA V8 SQL EĞİTİMİ VERİLDİ

Kocaeli halkına hizmette 10. yılı içerisinde olan KO-MEK’te ikinci eğitim dönemine başlamadan önce muhasebe branşında eğitim veren usta öğreticiler, ETA V8 SQL eğitimi ile kendilerini yeniledi. Üç gün süren eğitimde usta öğreticiler ETA V8 SQL programı hakkında kapsamlı bir eğitim aldı. KO-MEK muhasebe usta öğreticileri, yeni döneme muhasebe alanında en çok kullanılan programlardan biri olan ETA programının son versiyonu olan V8 SQL’i öğrenerek girecek.

TAM ENTEGRASYON BİLGİSİ

ETA Genel Merkezi’nden gelen eğitimcinin yaptığı bilgilendirmede, ETA V8 SQL programı içinde tam entegrasyonun nasıl sağlanabileceği hakkında bilgi verildi. Usta öğreticiler, ETA programının genel kullanımı ve ticari kullanımını öğrenmenin yanı sıra ticari programlarda yapılan işlemlerin nasıl muhasebeleştirildiğini öğrendi. Eğitim öncesi dağıtılan programı tanıtıcı video materyalleri ile eğitim sonrasında da usta öğreticiler bilgilerini güncelleyebilme imkanı bulacak.

SIRA KO-MEK KURSİYERLERİNDE

Bir halk üniversite olan ve bugüne kadar 311 bin 13 kişiye meslek ve sanat eğitimi veren KO-MEK’in usta öğreticilerinin eğitim performansını arttırmak amacıyla muhasebe usta öğreticilerine aldırmış olduğu ETA V8 SQL eğitimi ile usta öğreticiler yeni döneme daha donanımlı girecek. İkinci yarıyılda KO-MEK Muhasebe ve Finansman branşında eğitim alacak kursiyerler de ders kapsamında bu eğitimi öğrenerek, muhasebe bilgi ve becerilerini geliştirme şansı yakalayacak. 10 Şubat Pazartesi günü ikinci yarıyıl zilinin çalacağı KO-MEK, eğitim vermiş olduğu tüm branşlarda kendini geliştirerek, Kocaeli halkına kaliteli eğitimin verildiği bir kurum olmaya devam ediyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑