parkinnn

Siyaset

KOÇ: ÇAYIROVA MAHALLESİ ATAŞEHİR OLABİLİR

GÖLGE-CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç, Çayırova Mahallesi’nde Uluköylüler kahvehanesinde gerçekleştirdiği halk toplantısında, vatandaş belediye işbirliği ile Çayırova mahallesi’nin  yeniden düzenleneceğini  söyled

16 Mart 2014 Saat: 19:45
KOÇ: ÇAYIROVA MAHALLESİ ATAŞEHİR OLABİLİR
KOÇ: ÇAYIROVA MAHALLESİ ATAŞEHİR OLABİLİR

GÖLGE-CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç, Çayırova Mahallesi’nde Uluköylüler kahvehanesinde gerçekleştirdiği halk toplantısında, vatandaş belediye işbirliği ile Çayırova mahallesi’nin  yeniden düzenleneceğini  söyledi. Yollarında araç geçilmez olduğunu, bir tane okul yeri olmadığını, bir tane park yeri  dahi bulunmadığını ifade eden Koç, “Çayırova mahallesinde  kat yüksekliği  artışı sağlayarak, vatandaşa rant kazandırmak istiyoruz. Vatandaş hem daha kaliteli evlerde oturacak, hem  evleri ve iş yerleri değerlenecek hem de geniş yollar ve parklara kavuşacağız. Çayırova mahallesi  bir Atakent olabilir”dedi.

Toplantının açılış konuşmasını bu mahalleden meclis üyesi adayı olan Emine Özcan yaptı. İlçe başkanı Rasim Meriç’in konuşmasının ardından söz alan CHP Kocaeli Milletvekili M. Hilal Kaplan,  hükümetin yolsuzluk, usulsüzlük ve hukuk tanımaz tutumuna bir dur denmesi için oylarını vermemeleri çağrısında bulundu.

CHP Belediye Başkan Adayı Timur Koç ise, tek tek projeleri hakkında bilgiler vererek, Çayırova mahallesinde ne bir boş yer kaldığını ne de gelişeme imkanı olduğunu vurguladı. Koç, “Binalarımızda eskidi. Bu yüzden TOKİ’yi karıştırmadan, adalar bazında belediye işbirliği ile yeni bir mahalle yaratmalıyız. Tamamen vatandaş lehine ve belediye desteğiyle yeniden yapılanmaya gidebiliriz. Kat yüksekliği yöntemi ile hem vatandaş daha çok daire ve işyeri kazanacak hem de mahalle gelişmiş olacak. İsterse vatandaş kendisi yapabilir, isterse belediye işbirliği ile yaparız. Hiç kimseye bir kuruş kaptırmadan, belediye desteğiyle bu mahalleyi bir Ataşehir’e çevirebiliriz. Böylece okul ve park yerleri ile geniş yollarımız olabilir”diye konuştu.

Sınırların yeniden düzenlenmesi için çalışmalar başlatacağını, omşu mahalle Fatih Caddesi’ne 3 adet otopark yapacaklarını da anlatan Koç, “her mahalleye kapalı pazar yeri yapacağız. Çayırova’ya bir hastane iki  adet Tıp Merkezi kazandıracağız. İşsizliğe çözüm bulacağız. Yoksula dayanışma Kartı vereceğiz. Üniversite öğrencilerine ise, burs temin edeceğiz.”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑