parkinnn

Siyaset

KOÇ: İŞİ VE AŞI OLMAYAN MUTLU OLAMAZ

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç, her akşam en az üç eve konuk oluyor. Koç, hem kendi talebi hem de vatandaşların daveti üzerine konuk olduğu evlerde, gece geç saatlere kadar evlerde projelerini izah ediyor. Dün gece de Özg

18 Mart 2014 Saat: 09:53
KOÇ: İŞİ VE AŞI OLMAYAN MUTLU OLAMAZ
KOÇ: İŞİ VE AŞI OLMAYAN MUTLU OLAMAZ

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç, her akşam en az üç eve konuk oluyor. Koç, hem kendi talebi hem de vatandaşların daveti üzerine konuk olduğu evlerde, gece geç saatlere kadar evlerde projelerini izah ediyor. Dün gece de Özgürlük mahallesi ve Atatürk mahallesinde iki aileye konuk oldu. Eşi Hanım Koç’un ile birlikte davetli olarak gittikleri evlerde, komşularında katılımıyla yaptıkları toplantılarda projelerini tek tek anlattı. Aylar öncesinden kamuoyu ve Çayırova halkı ile projelerini paylaşan Timur Koç, bu kez yeni sosyal projelerini anlattı.

ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZİN İLÇESİ

Koç, Çayırova’nın sınırları, hizmet alanları ve görsel olarak düzgün bir kent olması için dev projelerin yapılması gerektiğini anlatırken, sosyal projeleri de ihmal etmedi. Koç,” Her akşam birkaç evde anlatıyorum. Bu hizmetler olmazsa, Çayıroava hala bir mahalle, iki kent arasına sıkışmış kayıp bir bölge olmaya devam eder. Yarın burada çocuklarımız da durmaz. Çünkü, gençler ve çocukları buraya bağlayan birşeyler olmalı. Kentin güzel olması karın doyurmaz. İşi olmayan, evi olmayan ve evine ekmek götüremeyen insanlar mutlu olamaz. O zaman, İŞBUL MASASI kurulacak ve işsizlik sorununa çözüm getireceğiz. Göreve geldiğimizde işsizlerin tesbitine başlayacağız. Ardından evsiz ve desteğe muhtaç olanları tek tek tesbit edeceğiz. İşte o zaman bu projelerimizin her tuğlası yerine mutlulukla konur.”dedi. Bölgenin bir evladı olarak, her tarafını karış karış bildiği için nereye ne yapılacağını da çok iyi bildiğini, her mahalleye yapılacak hizmetleri de tek tek anlatan Timur Koç, “bugün Çayırova halkı bizim bıraktıklarımızla yaşamını sürdürüyor. Şimdi değişim, atılım ve yenilenme zamanı. Herkes, bize destek olmalı.Herkes komşusu ile konuşsun. Bize sormak, sorgulamak isteyen varsa çağırın gelelim. Büyük bir oy desteği istiyorum” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑