parkinnn

Güncel

Kocabaş babasını kaybetti

GÖLGE-Gebzenin tanınış eski gazetecilerinden Mustafa Kocabaş babası Mustafa Kocabaşı kaybetti. Baba Kocabaş tedavi gördüğü Gebze Merkez Hastanesinde bu gece saat 23.35 de yaşamını yitirdi. Uzun süredir tedavi gören ve aslen Samsunlu ola

2 Ağustos 2014 Saat: 14:12
Kocabaş babasını kaybetti
Kocabaş babasını kaybetti

GÖLGE-Gebze'nin tanınış eski gazetecilerinden Mustafa Kocabaş babası Mustafa Kocabaş'ı kaybetti. Baba Kocabaş tedavi gördüğü Gebze Merkez Hastanesi'nde bu gece saat 23.35 de yaşamını yitirdi.

Uzun süredir tedavi gören ve aslen Samsunlu olan Mustafa Kocabaş tedavi gördüğü Gebze Merkez Hastanesi'nde akşama doğru durumu ağırlaştı. En son kalbi duran Kocabaş doktorların tüm müdehalesine rağmen kurtarı kurtarılamadı. Doktorlar tarafından babasının ölüm haberini alan Gazeteci Mustafa Kocabaş hastanede fenalaştı. Bir süre tansiyonu düşen ve bayılan Oğul Kocabaş'a yine hastane doktorları müdehala etti.

GAZETECİ DOSTLARI HASTANEYE AKIN ETTİ

Babasını kaybeden Mustafa Kocabaş'ın Gazeteci dostları Murat Tosunoğlu, Levent Altun, isa Turhal, Cuneyt Türesin anında Merkez hastanesine gelerek Kocabaş'ın bu zor anında acısını paylaştılar. Diğer yandan ise Dr. Hamit Tandoğdu cenaze evine gelerek Kocabaş ailesine başsağlığı dilediler.

CENAZE BU GÜN DARICA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Yaşamını kaybeden Merhum Mustafa Kocabaş'ın cenazesi bu gün Sırasöğütler Mahallesi Nurten hatun Camii'nde kılınacak İkindi Namazına müteakip Darıca Nene Hatun Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
Gölge Gazetesi  olarak merhuma Allahtan rahmet, değerli meslektaşımız Mustafa Kocabaş ve kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑