parkinnn

Eğitim

Kocaeli Bilim Merkezi “Bilim Şenliğine” katıldı

Kocaeli Bilim Merkezi, Bursa’da düzenlenen Bilim Şenliğine katıldı.

9 Mayıs 2014 Saat: 10:50
Kocaeli Bilim Merkezi “Bilim Şenliğine” katıldı
Kocaeli Bilim Merkezi “Bilim Şenliğine” katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilim Merkezi ekibi, Bursa’da gerçekleştirilen Bilim Şenliği’ne katıldı. Yenilebilir enerji kaynakları eğitim seti ve bilim düzenekleri gibi bilime dayalı ilginç deneylerin ve atölye çalışmalarının yapıldığı Kocaeli Bilim Merkezi standına öğrenciler adeta akın etti.

 

FARKLI DENEYİM KAZANDILAR

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler Şube Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Kocaeli Bilim Merkezi, bilime merak uyandıran çalışmaları ile ilgi çekmeye devam ediyor. Her yaştan insanı bilimle tanıştıran hizmetleri ile dikkat çeken bilim merkezi ekibi Bursa’da gerçekleştirilen Bilim Şenliği’ne katıldı. 2-4 Mayıs tarihleri arasında yapılan bilim şenliğinde Kocaeli Bilim Merkezi stant kurdu ve sahne gösterileri yaptı.

 

BU YILIN TEMASI YENİLEBİLİR ENERJİ

Şenlik boyunca Kocaeli Bilim merkezi standında bilim meraklıları ve çocuklar ile çeşitli deneyler yapıldı. Oldukça heyecanlı dakikaların yaşandığı uygulamalarda köpük şov, sıvı azot ve alev şovu gibi çocukların ilgisini çekecek gösteriler yapıldı. Öte yandan yenilebilir enerji ile ilgili atölye çalışmalarında öğrenciler doğal enerji kaynakları kullanma imkânı buldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑