parkinnn

Güncel

“Kocaeli “ Buzun Başkenti oldu

Bugüne kadar uluslararası organizasyonlarda, 16 ülkeden, 3 bin 200 idareci ve sporcuyu ağırlayan Kocaeli, önümüzdeki günlerde yeni organizasyonlara ev sahipliği yapacak

10 Şubat 2014 Saat: 10:51
“Kocaeli “ Buzun Başkenti oldu
“Kocaeli “ Buzun Başkenti oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Olimpik Buz Sporları Salonu uluslararası organizasyonların yanı sıra Balkan ve Türk takımlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. U 18 Dünya Şampiyonası, U 120 Dünya Şampiyonası, A Milli Takım Dünya Şampiyonası gibi önemli organizasyonlara evsahipliği yapan Kocaeli, ayrıca Balkan Buz Hokeyleri ve Süper Ligdeki takımların da kamp merkezi olmuş durumda.

 

İKİ BÜYÜK ORGANİZASYON DAHA KOCAELİ’DE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Buz Hokeyi Federasyonu’nun başarılı çalışmalarıyla gerçekleştirilen organizasyonların yenileri de Kocaeli Olimpik Buz Sporları Salonu’nda yapılacak. Son olarak 14-16 Şubat tarihleri arasında 8 ülkenin katılımıyla yapılacak olan 18 Yaş Altı Dünya şampiyonasının Kocaeli’de yapılacağı belirtildi. Öte yandan Ağustos ayında yapılacak olan 16 Yaş altı Balkan Buz Hokeyi şampiyonasının da Kocaeli’ye verildiği açıklandı.

 

ERZURUM NARMAN 15 GÜNDÜR KAMPTA

Türk Milli takımının sık sık kamp merkezi olarak kullandığı, Kocaeli Olimpik Buz Sporları Salonu’nu, birçok yabancı ve Türk kulübü de kamp merkezi olarak kullanıyor. Türkiye’deki kulüplerin yüzde doksana yakının kullandığı tesisi, özellikle Erzurum takımlarının kamp merkezi olarak kullanması dikkat çekiyor. Erzurum Kış Olimpiyatları sonrası yeni birçok tesise kavuşan ve Buz salonu tesisi zengini olan Erzurum’dan Narman Buz Hokeyi Bayan Takımı yaklaşık iki haftadır Kocaeli’de kamp yapıyor.

 

ANKARA KAPALI İSTANBUL PAHALI

Diğer yandan kulüplerin Ankara’daki tesisin 1,5 yıldır kapalı, İstanbul’daki tesisin de fiyatının yüksek olması nedeniyle şartları daha tatmin edici olan  Kocaeli’yi tercih ettiği belirtiliyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑