parkinnn

Yaşam

Kocaeli’de kaybolan Halil’in izine rastlandı

Kocaeli’nin Gölcük ilçesindeki iskeleden geçen çarşamba günü ‘Karamürsel Alp’ adlı vapura bindikten sonra ortadan kaybolan lise öğrencisi 17 yaşındaki Halil K.’nın denizde ayakkabısı bulundu. HALİL DENİZE DÜŞMÜŞ VEYA İNTİH

16 Nisan 2014 Saat: 17:16
Kocaeli’de kaybolan Halil’in izine rastlandı
Kocaeli’de kaybolan Halil’in izine rastlandı

Kocaeli’nin Gölcük ilçesindeki iskeleden geçen çarşamba günü ‘Karamürsel Alp’ adlı vapura bindikten sonra ortadan kaybolan lise öğrencisi 17 yaşındaki Halil K.’nın denizde ayakkabısı bulundu.

HALİL DENİZE DÜŞMÜŞ VEYA İNTİHAR ETMİŞ OLABİLİR

Kamera kayıtlarında vapurunun arkasına geçtiği ve burada bir süre oyalandığı görülen Halil K.’nın, daha sonra görüntü kaydına rastlanmadı. Vapur, İzmit İskelesi’ne yanaştıktan sonra inen yolcular arasında da görüntüsünün olmaması üzerine Halil’in denize düşmüş veya intihar etmiş olabileceği ihtimali kuvvetlendi.

AYAKKABISI DENİZDE BULUNDU
Halil’in bulunması için İzmit Körfezi günlerdir denizden ve havadan taranıyor. Deniz uçağı, Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi botlarıyla yapılan aramaların dünkü bölümünde denizde bir ayakkabı bulundu. Ayakkabının Halil Buğra Kurnaz’a ait olduğu belirlendi. Yalova’dan gelen dalgıç ekipleri bu bölgede dalışlar yaparak deniz dibini tarıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑