parkinnn

Kültür

Kocaeli, İrem Derici konserine aktı

Kocaeli, İrem Derici konserine aktı Ünlü sanatçı İrem Derici dün akşam Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi’nde hayranlarıyla buluştu. 2 saat boyunca unutulmaz bir konser veren Derici’yi Kocaelili hayranları sağanak yağmura rağmen yalnız bı

4 Eylül 2014 Saat: 11:17
Kocaeli, İrem Derici konserine aktı
Kocaeli, İrem Derici konserine aktı

Kocaeli, İrem Derici konserine aktı

Ünlü sanatçı İrem Derici dün akşam Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi’nde hayranlarıyla buluştu. 2 saat boyunca unutulmaz bir konser veren Derici’yi Kocaelili hayranları sağanak yağmura rağmen yalnız bırakmadı.

Türk Pop Müziğinin son dönemlerde ünlenen genç isimlerinden İrem Derici, dün akşam Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi’ndeydi. Bir saat gecikmeyle sahneye çıkan Derici, kendisini dinlemeye gelen Kocaelililere unutulmaz bir akşam yaşattı. Şarkı aralarında yaptığı esprilerle hayranlarının gönlünü fetheden İrem Derici sahneye atılan bir Kocaelispor atkısını yerden aldı ve boynuna taktı. Derici’nin Kocaelispor atkısını alması hayranlarını mutlu etti.

CESARETİNDEN DOLAYI...
Kocaelililerle şarkı aralarında sohbet eden İrem Derici bir araya sahneye fırlayan ve kendisine sarılmak isteyen Serhat Danacı’yı cesaretinden dolayı tebrik etti. Hayranını tebrik ettikten sonra sarılan İrem Derici sahne performansıyla da adından söz ettirdi. Bir an olsun yerinde durmayan Derici, sağanak yağmura rağmen fuar alanını dolduran binlerce hayranına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑