parkinnn

Kültür

Kocaeli’nin Estonyalı kızı

Kadıoğlu ailesinin Estonyalı misafiri 13 yaşındaki Eleri Perova, Kocaeli’yi kendi yuvası, Kadıoğlu ailesini de kendi ailesi gibi görüyor

26 Nisan 2014 Saat: 12:52
Kocaeli’nin Estonyalı kızı
Kocaeli’nin Estonyalı kızı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı için ilimizde misafir olan Estonyalı Eleri, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da aynı ailede misafir oluyor. Hüseyin ve Yonca Kadıoğlu ailesinin konuğu olan Eleni, artık ailenin bir ferdi olmuş.

 

AİLENİN 3. KIZI OLMUŞ

İki kızları olan Kadıoğlu ailesinin büyük kızları Ankara’da üniversite okuyor. Evdeki boş odası Eleri’ye tahsis edilmiş durumda. Eleri’yi kendi kızlarından ayırmayan aile, “Kendi kızımız gibi gördüğümüz Eleri’nin evimizde rahat etmesi için elimizden geleni yapıyoruz” diyor.  Yahya Kaptan İlköğretim Okulu’nda okuyan Aleyna da, Eleri’yle kardeş gibi. Eleri’yi kardeşi gibi gördüğünü söyleyen Aleyna, onu çok sevdiğini ve çok iyi anlaştıklarını söylüyor.

 

BİR ANNE BABAM DA KOCAELİ’NDE

‘’Bu yıl SBS’ye hazırlanan kızımız Aleyna dershanedeyken Kocaeli’yi Eleri’ye ben gezdiriyorum’’ diyen Yonca hanım, Eleri’nin ailesiyle de sosyal medyadan tanıştığını, dostluklarının ömür boyu devam edeceğini söyledi. Hüseyin beye ‘baba’, Yonca hanıma ‘anne’ diye hitap eden Eleri, “Türkiye’de bir ailemin olduğunu bilmekten çok mutluyum. 23 Nisan etkinliklerine katılarak hem eğleniyorum, hem de ailem gibi gördüğüm Kadıoğlu ailesinim yanında kendimi evimde hissediyorum“ dedi. Hüseyin ve Yonca Kadıoğlu, Büyükşehir Belediyesi’ne kendilerine bir kız evlat kazandırdığı ve her yıl 23 Nisan da düzenlenen birbirinden farklı ve eğlenceli etkinliklerle kendilerini buluşturdukları için teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑