parkinnn

Asayiş

Kocaeli polisi hafta sonu yoğun

GÖLGE-Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, pek çok etkinliğin bir araya toplandığı bu hafta sonu için alarma geçti.

22 Mart 2014 Saat: 11:15
Kocaeli polisi hafta sonu yoğun
Kocaeli polisi hafta sonu yoğun

GÖLGE-Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, pek çok etkinliğin bir araya toplandığı bu hafta sonu için alarma geçti. Çevik Kuvvet başta olmak üzere, pek çok birimde hafta sonu izinleri kalktı, yoğun tedbirler alındı, titiz programlamalar yapıldı.

DARICA’DA HIDIRELLEZ

22 Mart Cumartesi günü (bugün) Saadet Partisi’nin İzmit Perşembe Pazarı’nda yapacağı miting, Kocaelispor’un kendi evinde son derece önemli olan Kırıkhanspor ile oynayacağı maç nedeniyle Çevik Kuvvet, önemli bölümü bu iki organizasyona yönlendirecek. Çevik Kuvvet’in yoğunluğu, maçın ardından Hodri Meydan Grubu’nun yapacağı yürüyüş nedeniyle devam edecek. Kuvvetlerin önemli bir bölümü de Hıdrellez Kutlamaları’nın yapılacağı Darıca’ya yönlendirilecek.

PAZAR’IN PROGRAMI

Pazar günü Kocaeli Emniyet Müdürlüğü kadrolarının işi daha zor. Önce, saat 10.00’da başlayacak YGS nedeniyle sınavın yapılacağı her okulda ve çevresinde polis önlem alacak. Yine pazar günü saat 13.00’de Perşembe Pazarı alanında Başbakan Erdoğan’ın katılacağı, AKP mitingi düzenlenecek. Bu miting nedeniyle, Kocaeli Emniyeti, kendi kuvvetlerinin yanı sıra, cevre illerden 400 polis daha takviye alarak güvenliği sağlayacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑