Siyaset

Kocaeli Saadet’te kontra ataklar sürüyor

Saadet Partisi Kocaeli Teşkilatlarında, gündem hareketliliği devam ediyor.

24 Ekim 2025 Saat: 15:05
Kocaeli Saadet’te kontra ataklar sürüyor
Kocaeli Saadet’te kontra ataklar sürüyor

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’nın kongresi sonrası ilçe kongrelerine hız verildi. Karamürsel teşkilatının kongresini tamamlayan Saadet Partisi, Samsun Milletvekili Mehmet Karaman’ı ağırladı.

İl Başkanı Recep Sarıdoğan, Mehmet Karaman ve diğer partililerle birlikte kongre sürecinde önemli bir görüşmeye imza attı. Başkan Sarıdoğan, Samsun Milletvekili ve partililer, 2024 Mahalli İdareler seçimlerinden Başiskele’de bağımsız belediye başkan adayı olarak çıkan Hüseyin Ayaz’a dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirdi. Hüseyin Ayaz, 2024 yerel seçimlerinde yaklaşık yüzde 20’lik oy oranıyla bağımsız aday olarak seçimi ikinci sırada tamamlamıştı. Saadet Partisi, Kocaeli teşkilatının önde gelen isimlerinin Hüseyin Ayaz’a yaptığı ziyaret gelecek seçim çalışmaları için önemli olduğu değerlendirmelerini de beraberinde getirdi.

BAŞKAN SARIDOĞAN’DAN ZİYARET AÇIKLAMASI

İl Başkanı Sarıdoğan, Hüseyin Ayaz’a yapılan ziyaretle ilgili konuştu.

Bir taraftan kongre süreçleriyle ilgili konuşan diğer yandan ziyaretle ilgili konuşan Başkan Sarıdoğan, “Biliyorsunuz Kocaeli kongremizi yaptık. Şimdi de ilçe kongrelerimize start verdik. Hemen ardından bütün ilçelerimize basın mensuplarımızla bir araya geldik. Diğer yandan da toplum bütün kesimleriyle diyaloglar kuruyoruz. Kanaat önderlerinden tutunda, bütün vatandaşlarımızla yoğun bir temaslarımız oluyor. Hüseyin Ayaz ile görüşmemizde bu çerçevede gerçekleşmiştir. Bu ve buna benzer görüşmelerimizi bundan sonraki süreçlerde devam ettireceğiz. Kocaeli’mizde Saadet Partisi’nin etkilini daha da sağlam hale getireceğiz” açıklamasında bulundu.

SAADET’TE YOĞUN HAREKETLİLİK DİKKAT ÇEKİYOR

Başkan Sarıdoğan’ın kongre sonrası il başkanı olması sonrasında medya, kurum, STK ve toplumun geniş halk kesimleriyle bir araya geldiği gözleniyor. Bu durum Saadet Partisi’nin Kocaeli’de gelecek seçimler için yoğun mesai içinde olduğunu gösterirken gelecek dönem için bazı ip uçlarının verdiğini gösteriyor.Geçtiğimiz haftalarda Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca’yı basınla buluşturan Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’nın bu hafta ise Samsun Milletvekili Mehmet Karaman’ı getirmesi yaşanan gelişmeler için dikkat çekerken, Başkan Sarıdoğan’ın bu girişimleri gelecek dönem seçimleri için bir hazırlık sürecine girildiğinin haberci olarak değerlendirildi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑