parkinnn

Spor

Kocaelili karateciler, finalde

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karatecilerin ağırlıklı olduğu Kocaeli karması, finallere kalmayı başardı.

20 Mart 2014 Saat: 11:54
Kocaelili karateciler, finalde
Kocaelili karateciler, finalde

Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, sporcu kazandırılması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması gibi hedefler doğrultusunda oluşturulan Anadolu Yıldızlar Ligi yarı final müsabakalarıyla devam etti. Türkiye’nin birçok ilinde gerçekleştirilen Karate Anadolu Yıldızlar Ligi turnuvanın bir ayağı da İzmit Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı.

 

BAYANLAR İKİNCİ OLDU

Anadolu Yıldızları Karate yarı final maçlarına Kocaeli’nin yanı sıra Sakarya, Balıkesir, Bursa, İzmir, Muğla, Aydın, Manisa, Eskişehir, İstanbul, Kırklareli takımları katıldı. Kocaeli il karması turnuvada bayanlarda ikinci, erkeklerde ise bir puanla farkla dördüncü oldu. İlk üç takımın finallerle kaldığı yarı final maçlarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karatecilerden kumite dalında Merve Tekin, Gülsen Demirtürk şampiyon oldu.

 

FİNALLER ELAZIĞ’DA

Erkeklerde Halit Muhammet Tamyüksel, Ekrem Yılmaz birinci olurken, Ömer Abdürrahim Özer ve Enes Bulut üçüncü oldu. Dördüncü olan erkek takımı elenirken, Bayan Karate Kocaeli karması 21-22 Nisan tarihleri arasında Elazığ’da yapılacak final maçlarında mücadele edecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑