parkinnn

Asayiş

Kocaeli'nde 81 Kişiyi Dinlemişler!

‘Selam Terör Örgütü’ bahanesiyle 148 bin kişinin daha dinlendiği ortaya çıktı. Kabarık listede; Kocaeli'nden 1’i milletvekili, 1’i iş adamı, MHP'nin İl Başkanı, 2’si memur ve 77’si polis memuru toplam 81 kişi bulunuyo

18 Mart 2014 Saat: 16:38
Kocaeli'nde 81 Kişiyi Dinlemişler!
Kocaeli'nde 81 Kişiyi Dinlemişler!

‘Selam Terör Örgütü’ bahanesiyle binlerce kişinin illegal dinlendiğinin orta çıktığı tarihi telekulak skandalı bitmek bilmiyor. Şimdi de 30 ilde aralarında çok sayıda valilik ve kaymakamlıkların da yer aldığı siyasi partinin il ve ilçe teşkilatları, emniyet müdürlükleri ve amirlikleri, adliyeler, savcılar, hakimler, polis memurlarından emniyet müdürlerine kadar her kademeden emniyet görevlisi, TSK mensupları, belediye başkanlıkları, STK yöneticilerinin ‘terörist’ ve ‘organize suç örgütü’ üyesi gibi gösterilerek üç yıl boyunca illegal olarak dinlendiği ortaya çıktı.

AYLARCA DİNLEDİLER

30 ilde 147 bin 858 kişiyi dinleyen karanlık yapının ‘Ergenekon, uyuşturucu, terör’ gibi soruşturma dosyalarına dinlemek istedikleri isimleri monte ettikleri belgelendi. 30 ildeki dinlemelerden sadece bin 173 kişilik liste yer alırken örgütün hakim, savcı ve polislerin tüm özel hayatını ileride kullanmak üzere ‘arşiv’lediği belirtildi. MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, TV 41 Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Turgun, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü'nün de yer aldığı Kocaeli listesinde ise ilimizden 81 isim bulunuyor. 1’i milletvekili, 1’i iş adamı, MHP'nin İl Başkanı, 2’si memur ve 77’si polis memuru toplam 81 kişi, ‘Terör, organize suç örgütü, uyuşturucu suçları” gibi genel kalıp doğrultusunda “Suç oluşumuna gidiliyor” denilerek aylarca dinlendi.

İŞTE DİNLEME LİSTESİ

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑