parkinnn

Spor

Kocaelispor’da eski yöneticiler yandı!

Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK), Kocaelispor’un küme düşmesi üzerine harekete geçti. Geçmiş dönem borçları yüzünden eski yöneticilerin kapısını çaldı. SGK ilk olarak eski yöneticilerden mal beyanında bulunmasını istiyor. GÜRKAN VE

15 Nisan 2014 Saat: 12:40
Kocaelispor’da eski yöneticiler yandı!
Kocaelispor’da eski yöneticiler yandı!

Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK), Kocaelispor’un küme düşmesi üzerine harekete geçti. Geçmiş dönem borçları yüzünden eski yöneticilerin kapısını çaldı. SGK ilk olarak eski yöneticilerden mal beyanında bulunmasını istiyor.

GÜRKAN VE EKŞİ DÖNEMLERİ

Kocaelispor eski yönetim kurulu üyelerine kötü haber. Yeşil-Siyahlı ekipte görev yapmış eski yöneticiler, SGK borçları nedeniyle zor günler geçiriyor. Kocaelispor’un küme düşmesinin kesinleşmesi üzerine SGK harekete geçti, yaklaşık 3 milyon TL civarındaki alacakları için eski yöneticilerin peşine düştü. Özellikle 2005-2011 yılları arasında yöneticilik yapanların kapısı çalındı. Mustafa Ekşi ve Serhan Gürkan döneminde en fazla borcun bulunması nedeniyle bu yöneticilerden mal beyanında bulunması istendi.

BORÇLARI KABUL ETMİYORLAR
Tebligatların birçok yöneticiye ulaştığı öğrenildi. Bunun üzerine bazı yönetim kurulu üyelerinin icra işlemlerinden kurtulmak için üzerlerindeki malları yakınları üzerine geçirmeye başladığı, bazılarının ise bu duruma itiraz ettiği öğrenildi. Yöneticilerin büyük bölümü SGK’nın uygulamasını doğru bulmuyor. Kocaelispor’un kamu yararına bir dernek olduğu, zamanında para verip bir yandan kulübe destek olmaya çalışırken şimdi bu şekilde borçlandırılmalarının adil olmadığını ileri sürüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑