parkinnn

Siyaset

Kocaman: Kazanan Kartepe olacak

AK Parti Ataevler Seçim İrtibat Bürosu’nda vatandaşlarla buluşan Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, “31 Mart’ta kazanan Kartepe olacak” dedi.

18 Mart 2024 Saat: 15:22
Kocaman: Kazanan Kartepe olacak
Kocaman: Kazanan Kartepe olacak

SARSILMAZ GÖNÜL BİRLİĞİ VAR

Kartepe Belediye Başkanı, AK Parti ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Mustafa Kocaman, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Hergün farklı mahallelerde yüzlerce kişi ile bir araya gelen Mustafa Kocaman, önceki akşam AK Parti Ataevler Seçim İrtibat Bürosu’nda vatandaşlarla buluştu. Başkan Kocaman, “Hemşehrilerimizle olan sarsılmaz gönül birliğimiz bizleri 31 Mart’ta yeniden zafere ulaştıracak. Kazanan hepimiz olacağız. Kazanan Kartepe olacak” dedi.

“BAMBAŞKA BİR İLÇE OLACAK”

Mustafa Kocaman ayrıca şunları söyledi: “Kartepe’ye aradan geçen 5 yılda çok güzel hizmetler kazandırdık. Bu hizmetlerde sizlerin de katkısı var. Eser ve hizmetleri ilçemize hep birlikte kazandırdık. Yeni dönemde de Kartepe’ye yakışan yatırımlarımız olacak. Kartepe’ye devlet hastanesini getireceğiz. Sapanca Yolu üzerine bir AVM yapacağız. Gençlerimiz ve özellikle özel bireyler için yeni alanlar inşa edeceğiz. Kartepe yeni dönemde bambaşka bir yer olacak.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑