parkinnn

Siyaset

Kocaman, “Ulaşımda kalıcı çözümler üreteceğiz”

Kartepe’de faaliyet gösteren taşıyıcı kooperatifi yönetici ve üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman, “Ulaşım konusunda kalıcı ve kaliteli çözümler üreteceğiz” dedi.

6 Mart 2024 Saat: 13:19
Kocaman, “Ulaşımda kalıcı çözümler üreteceğiz”
Kocaman, “Ulaşımda kalıcı çözümler üreteceğiz”

KOOPERATİF ZİYARETLERİ

AK Parti ve Cumhur İttifakı Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Hergün farklı bir mahallede onlarca el sıkan Başkan Kocaman, 98 Nolu Arslanbey Otobüsçüler Minibüsçüler Motorlu Taşıtlar Kooperatifi ile 99 Nolu Arstaş Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yönetici ve üyeleri ile bir araya geldi. Kooperatif binalarında gerçekleşen birliktelikte Başkan Adayı Mustafa Kocaman proje ve hizmetler hakkında bilgiler verdi.

ORTAK AKIL VURGUSU YAPTI

Ulaşımda konforlu hizmet için çalıştıklarını belirten Mustafa Kocaman, “Ulaşım konusunda hemşehrilerimizin en kaliteli ve en konforlu hizmetten faydalanabilmesi adına otobüsçüler kooperatiflerimizin kıymetli üyeleri ile kalıcı çözümler üretmeye ve daima kol kola yürümeye devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz ilk günden beri olduğu gibi kooperatiflerimizin talepleri hususunda hızlı ve kararlı adımları atarak ortak akıl ile çözüme kavuşturacağız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑