parkinnn

Eğitim

Koçoğlu: Kekemelik kader değil

GÖLGE- Kekemeliğin kader olmadığını söyleyen Kişisel Gelişim Uzmanı Kader Koçoğlu, bu sorunu yaşayan insanları ondört gün içinde sağlıklı konuşmaya başlattıklarını söyledi.

9 Haziran 2014 Saat: 18:00
Koçoğlu: Kekemelik kader değil
Koçoğlu: Kekemelik kader değil

GÖLGE- Kekemeliğin kader olmadığını söyleyen Kişisel Gelişim Uzmanı Kader Koçoğlu, bu sorunu yaşayan insanları ondört gün içinde sağlıklı konuşmaya başlattıklarını söyledi. Gebze’de geçtiğimiz haftalar hizmete başlayan Kader Koçoğlu yönetimindeki Koçoğlu Kekeme Eğitim Merkezi, basının karşısına çıktı. Geliştirdikleri özel tekniklerle kekeme olanları kısa sürede düzenli konuşmaya başlatan Koçoğlu , ‘’Bölgemizde kekeme kalmayacak’’ sloganını reale dönüştürdüklerini anlatırken oldukça iddialı bilgiler verdi.

BİR DAKİKADA HIZLI OKUMA

Keyifli İkramlar Cafe Restaurant’ta basın mensuplarıyla kahvaltılı tanışma toplantısı düzeneyen Kader Koçoğlu, çalışmalarını ve merkezlerini anlatırken önemli açıklamalar yaptı. Geliştirdikleri özel teknikle bir dakikada hızlı okumada kelime sayısını rekor seviyeye ulaştıran ve kekemeliği tarihe gömen Koçoğlu Kekeme Merkezi kurucusu ve Kişisel Gelişim Uzmanı Kader Koçoğlu, ‘’Hedefimiz bölgemizde ve tabii Gebze’de kekeme kalmaması. Hızlı okuma tekniğiyle de normal de bir dakikada 150 kelime okuyabilen bir insana 5 bin kelime okuyabilecek eğitim veriyoruz. Asıl branşımız kekemelik. Kekemelik doktor ile çözülebilen bir sorun değil. Ancak Kekemeliği tıp doktorlarımızın da danışmanlığını alarak çözüyoruz. Marmara’da bir numara olma hedefimizde hızla ilerliyoruz.’’ dedi.

20 KEKEME ÇOCUK DÜZELTİLDİ

Yerel basının yoğun ilgi gösterdikleri toplantıda Kader Koçoğlu, kekemelik eğitiminde yaş sınırının 7-45 arasında olduğuna dikkat çekerken üç grupta hizmet verdiklerini anlattı. Kısa sürede Gebze’de 20 kekeme çocuğu sağlıklı konuşmaya başlattıklarına değinen Kişisel Eğitim Uzmanı Koçoğlu, anne babaları çocuklarına karşı duyarlı olmaya çağırdı.

 

EĞİTİMLİ KADRO

Hacıhalil Mahallesi Hükümet Caddesi numara 86 kat 4’de hizmet veren Koçoğlu Kekeme Eğitim Merkezi’nde 4,5,15 kişilik sınıflarda eğitim verildiğini dile getiren Kader Koçoğlu, üç ayrı üniversite mezunu, yüksek lisans sahibi, uluslararası eğitim danışmanlık firmalarından 24 ayrı eğitimci sertifikası alıp, Turkiye’de en genç kişisel gelişim uzmanı unvanını da elinde bulunduruyor. İngilizce, İtalyanca ve Almanca konuşabilen Koçoğlu, kekemelik sorununu çözümde oldukça iddialı olduklarını ifade etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑