parkinnn

Güncel

Köken: Belediyenin 1 milyon borcunu ödedim

Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi’ni ziyaret ederek mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, burada yaptığı konuşmasında belediyenin 1 milyon borcunu ödediğini açıkladı. Kandıra Belediye Baş

24 Eylül 2014 Saat: 15:03
Köken: Belediyenin 1 milyon borcunu ödedim
Köken: Belediyenin 1 milyon borcunu ödedim

Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi’ni ziyaret ederek mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, burada yaptığı konuşmasında belediyenin 1 milyon borcunu ödediğini açıkladı.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, yardımcısı Asım Akkaya ve Özel Kalem Müdürü Yakup Kocabıyık ile birlikte, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mevlüt Akdeniz’i ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Şahan ve Başkomiser Ali Çalışkan’ın da katıldığı programa mahalle muhtarları yoğun katılım sağladı.

KÖYLERE PARKE VE BETON YOL
Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, programda mahalle muhtarlarının sıkıntılarını dinledi. Muhtarlar mahallelerindeki parke ve yol çalışmaları, alt yapı çalışmaları ve imam evleri gibi çeşitli eksikliklerini Başkan Köken’e aktardı. Muhtarların istek ve önerilerini Yardımcısı Asım Akkaya’ya tek tek not aldıran Başkan Köken, taleplerin kısa bir süre içerisinde çözüme kavuşacağının sözünü verdi. Ayrıca köylerin kısa süre içerisinde parkeyle kaplanacağını, köy yollarının ise beton yol yapılacağının müjdesini verdi.

MUHTARLAR ÖNERİ SUNDU
Köy muhtarları bazı istek ve taleplerini belediyeye bildirmekte sıkıntı yaşadıklarını ve sıkıntıların geç çözülmesinden kaynaklanan sorunlar nedeniyle bölge bölge mahalle muhtarlarıyla ilgilenecek bir ekip oluşturulması konusunda Başkan Köken’e öneri sundu. Başkan Köken ise belediye bütçesinin ekip kurmak için yeterli olmadığını ifade ederek bu konunun farklı alternatiflerle çözüleceğini ifade etti. Belediyenin bütçesi düzeldiğinde bu sistemin kurulabileceğini dile getiren Köken, “Belediyemizin bütçesi iyileştiğinde ekibimiz kurulur. Böylece istekleriniz daha hızlı olur. Yalnız biraz sabır gerektiriyor” dedi.

1 MİLYON BORÇ ÖDEDİM
Belediye bütçesiyle de ilgili muhtarlara bilgi veren Başkan Köken, Kandıra Belediyesi’nin gelirinin sadece vergi geliri ve iller bankasından gelen pay olduğunu dile getirdi. Köken, “Vergi geliri ve iller bankasından gelen pay dışında hiçbir gelirimiz yok. Neyse ki 50 bin nüfusu geçtiğimiz için 150 bin lira gelen iller bankasındaki pay 450 bin liraya çıktı. O şekilde rahatladık. Geldiğimde 1 milyon 400 bin lira piyasaya cari borç vardı. Şu anda 350 bin lira kaldı. Geldiğimden beri piyasaya 1 milyon borç ödedim” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑