parkinnn

Spor

Kontakt Basın Turnuvası’nda yarı final heyecanı

21. Kontakt Basın Turnuvası, yarı final ilk ayağında 26 Haziran Cuma günü saat 23:30 da Entopest ile Stat Oto karşı karşıya gelecek

26 Haziran 2015 Saat: 10:42
Kontakt Basın Turnuvası’nda yarı final heyecanı
Kontakt Basın Turnuvası’nda yarı final heyecanı

21. kontakt Basın Turnuvası, yarı final ilk ayağında 26 Haziran Cuma günü saat 23:30 da Entopest ile Stat Oto karşı karşıya gelecek. Gebze Plastikçiler OSB’de bulunan Sportek Halı Saha Tesislerinde ki maça ilgini büyük olması bekleniyor.
Entopest takımında Darıca Kale ve Darıca GB’nin yıldızları yer alıyor. Stat Oto Kuaför takımında ise Gebzespor’un oyuncuları ter döküyor. Birbirinden kaliteli isimlerin bu tarihi buluşuması bir anlada Gebze- Darıca derbisi olarak dikkat çekiyor. Her iki takımı izlemek içinde yüzlerce sporseverin Cuma akşamı Plastikçiler OSB’de ki halı saha tesislerine koşacağı ifade ediliyor.

Bölgemizde bir futbol geleneği olan Basın Turnuvası 21. Yılda da Kontakt markası ile sporseverlerle buluşuyor. Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır’ın sponsorluğunda ki turnuva bu yıl nefes kesen maçlara sahne oldu. Yıldızlar geçidinin yaşandığı turnuvada yarı finale gelindi. Turnuvanın dikkat çeken iki ekibi Entopest ile Stat Oto, yarı finalin ilk ayağında kozlarını paylaşacak. Gebzespor Tribün Liderlerinden Sedat Tozar, Menekşeli yıldızlardan kurduğu ekiple, büyük ilgi ve destek görüyor. Basın Turnuvası tarihinin en çok final oynayıp, şampiyonluk yaşayan ekibi olan Entopest ise, Pena Murat, Oğuz, İbrahim, Abdurrahman ve kemik kadrosu ile Menekşe’nin yıldızlarına karşı mücadele verecek. Her iki ekipte finali çok istiyor. Bu maç aynı zamanda bir Darıca-Gebze derbisi olarakta dikkat çekiyor. Saat 23:30 daki bu dev maça ilginin yüksek olması bekleniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑