parkinnn

Asayiş

Körfez Esnaf Odası’nda şaşırtan hırsızlık olayı

Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda bankaya yatırılmak üzere hazırlanan bir miktar para 11 yaşındaki çocuk tarafından çalındı.

15 Ocak 2014 Saat: 16:40
Körfez Esnaf Odası’nda şaşırtan hırsızlık olayı
Körfez Esnaf Odası’nda şaşırtan hırsızlık olayı

Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda hırsızlık şoku yaşandı. Oda görevlisinin bir anlık dalgınlığından faydalan hırsız yüklü miktarda parayı alarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgilere göre Tütünçiftlik Atatürk Bulvarı’nda yer alan Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda bankaya yatırılmak üzere hazırladığı parayı çantasına koyan görevli ellerini yıkamak için lavaboya gitti. Bu sırada görevli kadını gözetlediği tahmin edilen hırsız, boşluktan faydalandı ve masanın altında bulunan el çantasını çaldı.
11 YAŞINDA Daha sonra içeri dönen Kıymet Yılmaz, telefon etmek istediğinde çantasının yerinde olmadığını gördü. Olay polise bildirildikten sonra yapılan araştırmada çalınan çanta oda binasının arkasında bulundu. Çantada bankaya yatırılmak üzere hazırlanan yaklaşık 4 bin lira paranın zarfından çıkartılıp, Kıymet Yılmaz’a ait olan 800 liranın da cüzdandan alındığı, başka hiçbir şeyin çalınmadığı öğrenildi. Soruşturmayı sürdüren polis, hırsızlığın 11 yaşındaki A.C. tarafından yapıldığını tespit etti. Şüphelinin yakalanması için çalışma sürerken, bölgede bazı işyerlerinde de kasalardan para çalındığı iddia ediliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑