parkinnn

Yaşam

Koruma altındaki çocuklar Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti

Kocaeli’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye 4. Yüzme Şampiyonası’na katılan çocuklar Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti

18 Haziran 2014 Saat: 11:49
Koruma altındaki çocuklar Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti
Koruma altındaki çocuklar Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Türkiye 4. Yüzme Şampiyonası’na katılacak olan çocuklar Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Derince Çenesuyu Kapalı Yüzme Havuzu’nda yapılacak yarışlarda 28 farklı ilden çocuklar yarışıyor.

 

ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kendisinin de yüzmeyi çok sevdiğini belirterek, “Hepinizin iyi birer yüzücü olarak dünya şampiyonlukları tatmanızı diliyorum” dedi. Koruma altında bulunan çocuklara yönelik organizasyonların önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu gençler bizim çocuklarımız. Onlara sahip çıkmalı ve geleceğe en iyi şekilde hazırlamalıyız” diye konuştu.

 

28 İLDEN SPORCU

Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün ev sahipliği yaptığı Türkiye 4. Yüzme Şampiyonası Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Yüzme Federasyonu işbirliğinde gerçekleştirilen şampiyonaya Adana, Amasya, Afyon, Adıyaman, Bursa, Çanakkale, Düzce, Eskişehir, Gaziantep, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kırşehir, Konya, Kocaeli, Karaman, Malatya, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Uşak ve Van olmak üzere toplam 28 ilden koruma ve bakım altında bulunan gençler katılıyor.

  

ÖDÜL TÖRENİ YARIN

Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen şampiyona yarın (19 Haziran Perşembe) saat 12.00’da Sekapark’ta yapılacak olan törenle son bulacak. Törende şampiyonada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑