parkinnn

Güncel

KOSKEM hayat kurtarmaya devam ediyor

Kocaeli sahillerinde boğulma olaylarına karşı hizmet veren KOSKEM hayat kurtarmaya devam ediyor.   KOSKEM hayat kurtarmaya devam ediyor   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi (KOSKEM), Kocaeli sahillerinde her hafta onlarca kişinin hayatını kurt

31 Temmuz 2014 Saat: 14:47
KOSKEM hayat kurtarmaya devam ediyor
KOSKEM hayat kurtarmaya devam ediyor

Kocaeli sahillerinde boğulma olaylarına karşı hizmet veren KOSKEM hayat kurtarmaya devam ediyor.

 

KOSKEM hayat kurtarmaya devam ediyor

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi (KOSKEM), Kocaeli sahillerinde her hafta onlarca kişinin hayatını kurtarıyor. KOSKEM'le birlikte sahillerde sivil toplum kuruluşları ve Büyükşehir'in diğer birimleri boğulma olaylarına karşı hazır bekliyor. Sahillerde KOSKEM, Büyükşehir Ambulansı ATT'leri ve AKUT boğulma vakalarına anında müdahale ediyor.

 

29 KİŞİ DAHA KURTARILDI

Kandıra'da 8 sahil bölgesinde hizmet veren İtfaiye Daire Başkanlığı Su Kazalarını Engelleme Merkezi'ne (KOSKEM) bağlı cankurtaranlar geçtiğimiz hafta içerisinde 29 kişiyi kurtardı. Bunlardan 8'i Cebeci'de 17'si Kumcağız'da, ikisi Bayramoğlu'nda diğer ikisi de Karamürsel'de sudan çıkarıldı.

 

AKUT 9 YILDA 550 KİŞİYİ KURTARDI

KOSKEM cankurtaranlık projesi kapsamında sivil toplum kuruluşu olan AKUT Kocaeli ekibi, her cumartesi-pazar sahillerde can kurtarıyor. AKUT, 2005 yılından bu yana haziran ayında başlayıp eylül ayı sonuna kadar Kandıra- Kumcağız sahilinde her yıl ortalama 50 gönüllüsü ile cankurtaranlık projesine destek oluyor. Tamamen gönüllülerden oluşan ekip 2005 yılından bu yana geçen 9 yıllık sürede 550 kişinin hayatını kurtardı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑