parkinnn

Siyaset

Köşker: Adem Yavuz'da Dostlarla Buluştuk

Ak Parti Gebze SKM çalışmaları kapsamında Başkan ve Başkan Adayı Köşker ile İlçe Başkanı Kaflı akşamları kahve sohbetlerine devam ediyor.

25 Mart 2014 Saat: 09:45
Köşker: Adem Yavuz'da Dostlarla Buluştuk
Köşker: Adem Yavuz'da Dostlarla Buluştuk


'Kaflı: 30 Mart'ta desteklerinizle sandıkları patlatacağız'

Adem Yavuz Mahallesi Dostlar kıraathanesinde gerçekleştirilen kahve sohbetinde,mahalle başkanı İlhan Tuğrul'un yapılan hizmetler için teşekkür konuşması sonrasında, açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, teşkilatlarımızla son bir haftaya girdiğimiz seçim çalışmalarında tam kadro omuz omuza birlik ve beraberlikle sahadayız.Mahallemizde yapılan ve yapılacak çalışmaları birazdan Belediye Başkanı ve Adayımız Adnan Köşker aktaracaktır.Başbakanımıza ve yerelde Gebze Belediye. Başkanımıza verdiğiniz desteklerin devamında 30 Mart'ta da desteklerinizin devamını diliyorum.İnşallah oylarınızla sandıkları patlatacağız' dedi.

'Köşker: Kulaktan dolma bilgilere inanmayın'

Açılış konuşması sonrasında sözü alan Başkan Köşker, Gebze'de yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.Köşker, sizlere mahallenizde ilgili gerçek olmayan bilgi verenlere kulak asmayın.Oylarınız emanetimizdir, Adem Yavuz mahallesindeki eksiklikleri tespit ettik ve geçtiğimiz dönem de tamamladığımız çalışmaların devamını bu dönemde inşallah desteklerinizle  hayata geçireceğiz.Gebze artık gelişen ve değişen bir şehir, yeni projelerle halkımı en iyi hizmeti vermek için teşkilatlarımızla gece gündüz demeden çalışıyoruz.'dedi.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği kahve sohbetinde ise bayanların ilgisi yoğundu, kalabalık sebebiyle içeriye girmekte zorlanan bayanları ön tarafa davet eden Köşker, sorularnı cevapladı.


YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑