parkinnn

Güncel

Köşker’den çarşıda akşam turu

GÖLGE-Çarşıda esnaf turuna çıkan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, aileleriyle alışverişe çıkan vatandaşlarla sohbet etti.   Başkan Köşker, kent meydanıyla 7/24 yaşayan şehir haline gelen Gebze’de değişimi, gelişimi hızla

23 Şubat 2014 Saat: 21:35
Köşker’den çarşıda akşam turu
Köşker’den çarşıda akşam turu

GÖLGE-Çarşıda esnaf turuna çıkan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, aileleriyle alışverişe çıkan vatandaşlarla sohbet etti.

 

Başkan Köşker, kent meydanıyla 7/24 yaşayan şehir haline gelen Gebze’de değişimi, gelişimi hızlandıracak yeni projelere imza atacaklarını söyledi

 ESNAFI DOLAŞTI

Köşker’den çarşıda esnaf turu. Yoğun hizmet ve seçim trafiğine ara vermeden devam eden AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, çarşıyı turladı. Akşam saatinde eski ve yeni çarşıda bulunan dükkanları ziyaret eden Başkan Köşker, esnaflara hayırlı işler diledi. Akşam saatlerinde aileleriyle birlikte alışveriş yapmak üzere çarşıya çıkan vatandaşlar tarafından da ilgiyle karşılanan Başkan Köşker, Gebzeli hemşerileriyle sohbet etti. Vatandaşlara isteklerini soran Başkan Köşker, talepleri ve yapılan çalışmalara ilişkin görüşleri dinledi.

7/24 YAŞAYAN ŞEHİR

Gebze’nin 7/24 yaşayan bir kent haline geldiğini dile getiren Başkan Köşker, “Çok değil bundan 4 veya 5 sene öncesine kadar belirli bir saatten sonra sessizliğe bürünüyordu. Vatandaşlarımız evlerine erken saatlerde çekiliyorlardı. Gebze Kent Meydanı’mızın hizmete açılması, farklı ve yeni mekanların hizmete girmesiyle Gebze’miz kabuğunu kırdı. Yeni kültür sanat merkezimizle kültürel sanatsal faaliyetlerimiz de arttı. Bu yeniliklerle kentimiz yaz-kış canlı bir hale geldi. Halkımız gönül rahatlığıyla dışarı çıkarak aileleriyle hoşça vakit geçirebiliyor. Bu gelişim ve değişimi hızlandıracak yeni projeleri, çalışmaları siz değerli hemşerilerimizin artan desteği ve teveccühüyle kentimize kazandırmaya devam edeceğiz inşallah” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑