parkinnn

Siyaset

Köşker’den yoğun tempo

Seçim ziyaretlerine ve gezilerine hafta sonu da ara vermeden devam eden AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, acil serviste yatan hastalara moral verdi, taksici esnafıyla sohbet etti; KAISİAD’da hizmetleri

3 Mart 2014 Saat: 10:02
Köşker’den yoğun tempo
Köşker’den yoğun tempo

Seçim ziyaretlerine ve gezilerine hafta sonu da ara vermeden devam eden AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, acil serviste yatan hastalara moral verdi, taksici esnafıyla sohbet etti; KAISİAD’da hizmetleri ve çalışmaları anlattı

 

TÜM KESİMLERİ KUCAKLIYOR

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Seçim ziyaretlerine ara vermeden devam eden Başkan Köşker, mahalle gezilerinin sürdüren Başkan Köşker toplumun tüm kesimlerini kucaklıyor. Gittiği her yerde Gebzeliler tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Köşker, yoğun temposuna hafta sonu da ara vermeden devam ediyor.  

HASTALARA MORAL VERDİ

Sabahın ezanın ardından güne esnaf ziyaretleri yaparak başlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, daha sonra Fatih Devlet Hastanesi’ne geçti. Kendisine eşlik eden belediye meclis üyeleriyle birlikte hastanenin acil servisinde tedavi gören hastalar ve yakınlarıyla sohbet eden Başkan Köşker, acil şifalar diledi. Hastalara moral veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, hastane arazisi içerisinde yapımına başlanan yeni hastane binası inşaat alanında da incelemelerde bulundu.

TAKSİCİ ESNAFIYLA SOHBET

Hastanenin ardından taksi duraklarını ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, hafta sonu işlerinin başında bulunan taksici esnaflarına hayırlı işler diledi. Gebze Belediyesi tarafından kazandırılan modern taksi durakları nedeniyle kendisine teşekkürlerini ileten taksici esnaflarına Başkan Köşker, belediye hizmetleri ve gelecek döneme dair projeler hakkında bilgi verdi.  Taksicilerin ardından kentin asayişi için hafta sonu da çalışan polis memurlarını görev başında ziyaret eden Başkan Köşker ve beraberindekiler, çalışmalarında başarılar diledi.

KAISİAD’A KONUK OLDU

Ziyaretler kapsamında hemşeri derneklerine de konuk olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) yönetimi ve dernek üyeleriyle düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Dernek başkan Nurettin Bavaş ve yönetimi ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya konuk olan Başkan Köşker; yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

DESTEK İSTEDİ

İkinci döneme dair projeler hakkında dernek üyelerini bilgilendiren Başkan Köşker; Gebze’nin geleceğini planladıklarını ve buna göre yatırım gerçekleştireceklerini dile getirdi. Hızla modern bir kimlik kazandırılan Gebze’yi el ele geleceğe taşıyacak projelere imza atacaklarını vurgulayan Başkan Köşker, dernek yöneticileri ve üyelerden destek istedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑