parkinnn

Siyaset

Köşker: Eski Çarşı’da iz bıraktık

Gebze Belediye Başkan aday adayı Adnan Köşker, Eski Çarşı’da vatandaşlar ve esnafla buluştu.

28 Kasım 2023 Saat: 12:52
Köşker: Eski Çarşı’da iz bıraktık
Köşker: Eski Çarşı’da iz bıraktık

Yeni dönemde AK Parti’den Gebze Belediye Başkan aday adayı olan efsane Başkan Adnan Köşker, her karışında emeği olduğu modern Eski Çarşı’da seçim çalışmalarına devam etti. Vatandaşları dinleyen, esnafın taleplerini not eden Köşker’e vatandaşların ilgisi de bir hayli sıcak oldu. Efsane Başkanın yeniden göreve talip olmasını sevinçle karşılayan vatandaşlar yanında olduklarını ifade ettiler.

ESKİ ÇARŞI’YI MODERN GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞTURDUK

Vatandaşlarla olan sohbetinde Başkanlık döneminde Eski Çarşı’da yapılan hizmetlere değinen Adnan Köşker, “2009 yılında göreve geldiğimizde yaptığımız ilk işlerden birisi Eski Çarşı’ya modern ve estetik bir görünüm vermekti. Gebze tarihinde ilk kez ve Türkiye’de yerel yönetimlere örnek olacak şekilde aynı anda Belediye, İSU, SEDAŞ, Türk Telekom, Palgaz alt ve üst yapı çalışmasını birlikte gerçekleştirdi. Böylece Çarşı’nın alt yapı sorununu tarihe gömerken, akabinde yaptığımız tabela ve dış cephe çalışmasıyla da estetik bir görünüm kazandırdık. Yeni dönemde de Eski Çarşı’nın daha cazip olmasına yönelik çalışmalarımız olacak.”dedi.

ESKİ ÇARŞI GEBZE’NİN VİTRİNİ

Adnan Köşker ile hasret gideren Gebzeli vatandaşlar ve bilhassa Çarşı esnafı ise, Eski Çarşı’nın Gebze’nin vitrini olduğunu hatırlatarak 14 yıl önce yapılan çalışmalarla Gebze’nin nefes aldığını belirttiler. Kente vizyon katan eserlerin miladının Eski Çarşı’da başladığını dile getiren esnaflar, sık sık kendileriyle başkanlık döneminde istişare toplantıları yapan Köşker’in Çarşıya artı değer kazandırdığını söylediler. Kentlerin çarşılarıyla anıldığına dikkati çeken vatandaşlar emeklerinden dolayı Köşker’e teşekkür ettiler. Adnan Köşker ise kendisine gösterilen ilgiden memnun kalarak, “Eski Çarşıda izimiz, Gebze’nin her yerinde eserimiz var. Türkiye Yüzyılında AK hizmetleri kentimizin her yerine ulaştırmaya devam edeceğiz.”şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑