parkinnn

Siyaset

KÖŞKER KİRAZPINAR MAHALLESİNDE

KÖŞKER KİRAZPINAR MAHALLESİNDE   Gebze Belediye Başkanı ve Adayı Adnan Köşker SKM programı kapsamında yaptığı çalışmalara ara vermeden devam ediyor.   Ak Parti Gebze Belediye Başkanı ve Adayı Adnan Köşker; yapılan programlar k

10 Mart 2014 Saat: 16:53
KÖŞKER KİRAZPINAR MAHALLESİNDE
KÖŞKER KİRAZPINAR MAHALLESİNDE

KÖŞKER KİRAZPINAR MAHALLESİNDE

 

Gebze Belediye Başkanı ve Adayı Adnan Köşker SKM programı kapsamında yaptığı çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

 

Ak Parti Gebze Belediye Başkanı ve Adayı Adnan Köşker; yapılan programlar kapsamında, Kirazpınar Toki konutlarındaki vatandaşlarla bir araya geldi.Sorunlarını dinledi.Programda kendisine; Program sorumlusu Gülten Çınar Uysal, İlçe Başkan yardımcıları,İlçe Kadın kolları Başkanı Vasfiye Aydın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Mahalle temsilcileri eşlik etti.

 

Kirazpınar Toki Sakinlerine Ziyaret

 

Kirazpınar TOKİ konutlarında vatandaşlarla sohbet sonrasında Trabzonlular Derneği’ni ziyaret eden Köşker; Gebze’de yaşanan değişim ve gelişimi anlattı. Büyükşehir belediyemiz ile işbirliği ve uyumlu çalışmaların sonucu olarak yapılan alt yapı çalışmaları ile önemli aşama kaydettiklerinin altını çizen Köşker; önümüzdeki süreçte sizlerin ve Gebze halkının teveccühleri ile inşallah sosyal ve kültürel alanda yapılacak çalışmalar ile Gebze’miz marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir.’dedi.

 

Ada Spor Tesisi Açılışı ve Giresun Espiyeliler Derneğine ziyaret

 

Kirazpınar’daki programına Ada Spor Halı Saha ve Spor Tesisleri açılışı ile devam eden Köşker ve Beraberindeki heyet, gençler ve spor severler için büyük ihtiyaç olan spor tesisinin bölge halkına hayırlı olmasını temenni etti.

 

Programa Beylikbağı Mahallesinde Giresun Espiyeliler Dernek ziyareti ile devam eden Başkan Köşker;  5 yıl boyunca Gebze’de yapılan çalışmaları dernek üyeleri ile paylaştı.

 

Köşker, Genç Çiftlere Mutluluk Diledi

BiTkGTqIQAEVEsN.jpg görüntüleniyor

 

Gün boyu süren programlara ara vermeden devam eden Başkan Köşker;   Anıl Düğün Salonunda Meryem&Fatih Özdemir çiftinin düğün töreni; Meral Düğün Salonunda Ümit Yazıcı & Tuğba Sağlam çiftinin, Asya Düğün Salonunda Kroman Çelik İlkokulu Müdürü Zihni Aydın’ın kızı Özge Aydın’ın nişan törenine katılım sağlayarak; Genç çiftlere mutluluk dileklerini iletti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑