parkinnn

Güncel

Köşker köylere çıkarma yaptı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kurmaylarıyla birlikte, mahalle statüsü kazanan Gebze’nin köylerine çıkarma yaptı. Bölgede incelemelerde bulunan Başkan Köşker, doğal güzellikleri, mesire ve yeşil alanları düzenlenerek Gebzeliler

27 Ağustos 2014 Saat: 12:58
Köşker köylere çıkarma yaptı
Köşker köylere çıkarma yaptı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kurmaylarıyla birlikte, mahalle statüsü kazanan Gebze’nin köylerine çıkarma yaptı. Bölgede incelemelerde bulunan Başkan Köşker, doğal güzellikleri, mesire ve yeşil alanları düzenlenerek Gebzelilerin hizmetine açmayı hedeflediklerini söyledi

KURMAYLARIYLA 
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’den Gebze köylerine çıkarma. Yapılan düzenlemeyle mahalle statüsü kazanan ve Gebze Belediyesi sorumluluk alanına devredilen Gebze’nin köylerine kurmaylarıyla birlikte çıkarma yapan Başkan Köşker, incelemelerde bulundu. 
İNCELEME TURU 
Mollafenari, Cumaköy, Denizli ve Kadıllı’da incelemelerde bulunan Başkan Köşker’e, başkan yardımcıları Nilay Ayran, Orhan Sipahioğlu, Engin Güzel, Sadık Albayrak, başkan danışmanı Şakir Bitmez, ilgili birim müdürleri, muhtarlar, Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri eşlik etti. İnceleme turunda vatandaşlarla da sohbet ederek sorunlarını dinleyen Başkan Köşker, Gebze Belediyesi’ne devredilen ve mahalle statüsü kazanan bölgelerde bulunan mesire ve dinlence alanlarının düzenleneceğini söyledi. 
VATANDAŞLARI DİNLEDİ 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilgili diğer kurumlarla işbirliği içerisinde hazırlanacak projelerle; bölgedeki yeşil ve mesire alanlarının yeniden düzenleneceğini dile getiren Başkan Köşker, doğal güzelliklerin korunarak, vatandaşların aileleriyle birlikte gelerek dinlenebileceği hale dönüştürmek istediklerini söyledi. Kahvehaneleri de inceleme turunda ziyaret eden Başkan Köşker ve beraberindeki heyet, vatandaşlarla sohbet ederek sorunları dinledi, hizmetlere ilişkin taleplerini aldı.

Adnan Köşker'in fotoğrafı.
Adnan Köşker'in fotoğrafı.
Adnan Köşker'in fotoğrafı.
Adnan Köşker'in fotoğrafı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑