parkinnn

Güncel

Köşker Pelitli Mezarlığı’nda denetleme yaptı

GÖLGE-Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, genişletme çalışmaları devam eden Pelitli Mezarlığı’nda inceleme ve denetlemelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Nilay Ayran ile birlikte Fen İşleri Müdürü Şaban Sarıay, Mezarlıklar Müd

12 Ağustos 2014 Saat: 15:31
Köşker Pelitli Mezarlığı’nda denetleme yaptı
Köşker Pelitli Mezarlığı’nda denetleme yaptı

GÖLGE-Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, genişletme çalışmaları devam eden Pelitli Mezarlığı’nda inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Başkan Yardımcısı Nilay Ayran ile birlikte Fen İşleri Müdürü Şaban Sarıay, Mezarlıklar Müdürü Kemal Tetik ve Park ve Bahçeler Müdürü İbrahim Şirin’in de eşlik ettiği denetleme gezisinde mezarlıkta yapılan çalışmalarla ilgili daire müdürlerinden bilgi alan Başkan Köşker, “Pelitli Mezarlığı’nda başlattığımız ilave çalışmaları ve varsa eksiklikleri yerinde görerek tespit etmek istedik. Yaptığımız çalışmalarla önümüzdeki yıllarda mezarlıklarda yer sıkıntısı yaşanmayacak” dedi.

50 DÖNÜM ALANDA DÜZENLEME YAPILDI

Başkan Köşker, Pelitli Mezarlığı’nda bir süredir devam eden parselasyon çalışmaları sonucu 50 dönümlük alanda mezarlık genişletme çalışması gerçekleştirildiğini belirterek, “Çalışmalar kapsamında fen işleri ekiplerimiz parselasyon planlarına uygun olarak ara yollarla, parke yolları tamamladı. İlave mezarlık düzenlemesi için ayrılan 200 dönümlük alanda ihtiyaca göre genişletme çalışmalarına devam edeceğiz” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑