parkinnn

Siyaset

KÖŞKER TATLIKUYU SEMT PAZARINDA VATANDAŞLARI DINLEDI

Gebze Belediye Başkanı ve Adayı Adnan Köşker, SKM programları kapsamında 

7 Mart 2014 Saat: 11:08
KÖŞKER TATLIKUYU SEMT PAZARINDA VATANDAŞLARI DINLEDI
KÖŞKER TATLIKUYU SEMT PAZARINDA VATANDAŞLARI DINLEDI

Gebze Belediye Başkanı ve Adayı Adnan Köşker, SKM programları kapsamında Pazar ziyaretlerini sürdürüyor.  Pazarcı esnafının sorunlarını yerinde, Pazar ziyaretleri yaparak dinleyen Başkan Köşker, Pazartesi pazarından sonra  Tatlıkuyuda kurulan pazarı ziyaret etti. Pazarları dolaşan ve vatandaşların ayağına giderek sorunları ilk elden dinleyen Başkan Köşker ; ilçe başkan yardımcılarıİlçe yöneticileri, Gençlik kolları yöneticileri, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birliktepazarda tezgah kuran esnaflara hayırlı işler diledi. Pazara alışverişe gelen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Köşker, sorunları dinledi.

 

SORULARI CEVAPLIYOR

 

Belediye çalışmalarına ve hizmetlerine ilişkin de vatandaşlara bilgi veren Köşker, kendisine yöneltilen sabit pazar yeri taleplerine ilişkin olarak, Cuma pazarının kaldırılarak taşınacağı büyük sabit kapalı pazar yeri projemizin dışında Gebzemizin farklı noktalarına hitap edecek, vatandaşlarımıza hizmet verecek kapalı pazar yeri projelerimizi hazırlıyoruz. Beylikbağımahallemize ve çevresine hizmet edecek sabit Pazar yeri için ise çalışmalarımız tamamlanmaküzere"dedi.

 

SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

 

Başkan Köşker, Semt pazarlarını dolaşarak hizmetlerden memnun olup olmadıklarını bölge sakinlerimizi soruyoruz. Eskiden vatandaşlarımız altyapı ve üstyapı sorunlarından şikayet ederdi. Bugün gelinen noktada görüyoruz ki bu tür sorunlar gündeme gelmiyor. Ufak tefek sorunlarıvatandaşlarımız bizlere iletiyor. yılda büyük sorunlarıçözüldüğünün en güzel kanıtı, hizmetlerin gerçek sahibi olan vatandaşlarımız oluyor” ifadelerini kullandı.    

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑