parkinnn

Güncel

KÖŞKER TOPACA’YA VEDA ETTİ

Hatay Valiliği’ne atanan Kocaeli Valisi Ercan Topaca onuruna Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker tarafından veda yemeği düzenledi. Eskihisar Old Castel Otel’de gerçekleşen programa Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan,  Darıca Kaymakamı Ahmet K

23 Eylül 2014 Saat: 13:52
KÖŞKER TOPACA’YA VEDA ETTİ
KÖŞKER TOPACA’YA VEDA ETTİ
Hatay Valiliği’ne atanan Kocaeli Valisi Ercan Topaca onuruna Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker tarafından veda yemeği düzenledi.

Eskihisar Old Castel Otel’de gerçekleşen programa Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan,  Darıca Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca  Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler bölgemizdeki siyasiler ve işadamları katıldı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yapmış olduğu konuşmada “Sayın valim sizinle çalışmaktan büyük keyif aldık. Gebze’mize sağladığınız hizmetlerden ötürü şahsım ve Gebze halkı adına bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. Hatay’da yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

HAKKINIZI HELAL EDİN

Kocaeli Valisi Ercan Topaca ise kendilerine destek olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e ve Gebze halkına teşekkür ederek, “ Bizlere her zaman destek olan Gebze’de valilik makamının oluşmasında emeği ve katkısı olan belediye başkanımıza ve ekibine teşekkürlerimi iletiyorum. Gebze’yi sevdik ve imkanlarımız doğrultusunda hizmet etmeye çalıştık. Bu vesileyle Hatay’da da bir kapınızın olduğunu ifade ederek hakkınızı helal edin diyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Program yapılan konuşmaların ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. 

_86f9372.jpg

_86f9392.jpg

_86f9400.jpg

_86f9468.jpg

_86f9492.jpg

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑