parkinnn

Siyaset

KÖŞKER VANLI KANAAT ÖNDERLERİNİN KONUĞU OLDU

AK Parti Gebze Belediye Başkanı ve Adayı Adnan Köşker seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor Gün içerisinde ev, hasta, dernek ve esnaf ziyaretlerini aralıksız olarak sürdüren Köşker Vanlı Kanaat Önderlerinin konuğu oldu. Saba

10 Mart 2014 Saat: 17:43
KÖŞKER VANLI KANAAT ÖNDERLERİNİN KONUĞU OLDU
KÖŞKER VANLI KANAAT ÖNDERLERİNİN KONUĞU OLDU

AK Parti Gebze Belediye Başkanı ve Adayı Adnan Köşker seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Gün içerisinde ev, hasta, dernek ve esnaf ziyaretlerini aralıksız olarak sürdüren Köşker Vanlı Kanaat Önderlerinin konuğu oldu. Sabah erken saatlerde başlayan seçim çalışmaları gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdüren AK Parti Gebze Belediye Başkanı ve  Adayı Adnan Köşker, akşam saatlerinde konuk olduğu Vanlı kanaat önderlerinin davetinde büyük ilgi ile karşılandı. Gebze’deki Vanlı Kanaat Önderi Halil Halefioğlu daveti ile Gaziler Mahallesi Koru Park’ta  ağırlanan AK Parti Gebze Belediye Başkanı ve  Adayı Adnan Köşker Vanlılardan destek istedi.

 AK Parti Gebze Belediye Başkanı ve  Adayı Adnan Köşker ise yaptığı konuşmasında "Bu akşam burada gördüğüm tablo bizleri daha çok heyecanlandırmıştır. Vanlı hemşerilerimde takdire şayan bir tablo görüyorum. Yaşayacağımız seçimlerin Gebzemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.

 

BÜYÜYEN TÜRKİYE'NİN SEÇİMİ

Konuşmasını sürdüren Köşker, "AK Parti kurulmadan önce ki ülkemizde yaşananları halen unutmadık arkadaşlar. Her yeni gün yeni bir kaos yaşayacak mıyız diye korku içerisinde yaşıyorduk. Koalisyonlarla bu ülkenin neler yaşadığını halkımız çok iyi biliyor. 2002 Yılında iktidara gelen AK Parti iktidarı bu güne kadar yaptığı icraatlar ile çok önemli hizmetler yapmıştır. Türkiye'nin hedefi büyümüş ve Dünya'da çok daha saygın bir yere kavuşmuştur. Başbakanımız ile birlikte Türkiye’miz önüne çok büyük hedefler koymuş yoluna devam ediyor. Türkiye'nin bu büyüyen gücünü çekemeyen dış ve iç mihraklar ülkemiz üzerinde birçok oyun oynamaktadır. 17 Aralık olayları bunun en güzel örneğidir. Bu seçimler onun için çok önemlidir. Bu seçimler Adnan Köşker'in Ahmet’in Mehmet'in seçimi değildir. Büyüyen Türkiye'nin seçimidir. Büyüyen Türkiye için hizmetlerin devamı için halkımızın AK kadrolara sahip çıkması gerekiyor. Bu güven ortamının bozulmaması gerekiyor. Ülkemizi eskisi gibi karanlık ve kirli ellere bırakmamalıyız."dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑