parkinnn

Güncel

KOTO’dan acil kan ve yardım çağrısı

Olağanüstü gündemle toplanan KOTO Yönetimi, deprem bölgesindeki acil kan ve yardım ihtiyacına dikkat çekerek, “Gün birlik olma günüdür” çağrısı yaptı

6 Şubat 2023 Saat: 12:33
KOTO’dan acil kan ve yardım çağrısı
KOTO’dan acil kan ve yardım çağrısı

Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya ve Diyarbakır başta olmak üzere birçok ilde yıkıma yol açan deprem felaketi nedeniyle olağanüstü toplantı gerçekleştiren Kocaeli Ticaret Odası Yönetimi, bölgedeki kan ve insani ihtiyaç malzemesi ihtiyacına dikkat çekerek, acil yardım çağrısında bulundu.

‘KAN VE YARDIM TALEPLERİNE DUYARLI OLALIM’

KOTO’dan yapılan ortak açıklamada aciliyetin ve koordinasyonun önemine dikkat çekilerek, “Acımız çok büyük ancak gün hayatta kalmak için mücadele veren vatandaşlarımızın yanında olma zamanı. Kocaeli iş dünyamızın üyelerini ve vatandaşlarımızı, Kızılay’a kan bağışında bulunmaya ve Valiliklerimizin açtığı yardım kampanyalarına destek olmaya davet ediyoruz. KOTO olarak, gerek koordinasyon gerekse yardımlar konusunda üzerimize düşeni yapmak için görevimizin başındayız ancak el ele vererek kan ve insani ihtiyaç malzemelerini ivedilikle tamamlamalıyız. Gün birlik olma günüdür. Tüm vatandaşlarımızı yardım taleplerine duyarlı olmaya davet ediyoruz” ifadeleri yer aldı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑