parkinnn

Güncel

KOÜ Sağlık Yüksekokulu 194 mezun verdi

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu 17’nci dönem mezunlarını uğurladı. Düzenlenen mezuniyet töreninde 194 öğrenci kep atarak üniversiteye veda etti.

20 Haziran 2015 Saat: 15:47
KOÜ Sağlık Yüksekokulu 194 mezun verdi
KOÜ Sağlık Yüksekokulu 194 mezun verdi

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu 194 mezun verdi.  Baki Komsuoğlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Kocaeli Sağlık MYO Müdürü Prof. Dr. Pervin İşeri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, öğrenciler ve aileleri katılım gösterdi.

 

“YÜZ AKIMIZ OLACAKLARDIR”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende ebelik, hemşirelik ve sosyal hizmetler bölümlerinde eğitim gören 194 öğrenci mezuniyet sevincini yaşadı. Programın açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Pervin İşeri bölümün tarih içerisindeki değişimlerinden bahsederek, “Bugüne kadar bin 756 mezun vermiş durumdayız. Mezun olan öğrencilerimiz mesleğini en iyi şekilde icra edebilecek bilgiye ve beceriye sahiplerdir ve bizlerin yüz akı olacaklardır” dedi.

 

TEBRİK ETTİ

Ardından söz alan Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, “Hepinize iş hayatınızda başarılar diliyorum. İleriki zamanlarda sizlerle hastanelerde, sağlık kuruşlarında karşılaştığımızda sizi iyi yerlerde görmek istiyorum. Sizleri hayatınızın geri kalanına uğurlarken burada geçirdiğiniz zamanları unutmamanızı diliyorum. Öğrencilerimizin mezuniyet coşkusunu paylaşıyor, onların bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum” diyerek mezun olan öğrencileri tebrik etti. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑