parkinnn

Eğitim

KPSS tarihinde değişiklik olmayacak

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ali Yalçınramazan ayında KPSS‘nin eziyet olacağını söylemişti ancak ÖSYM’den bununla ilgili bir açıklama gelmedi Bu da demek oluyor ki bu yıl KPSS Lisans ramazan ayında yapılacak....

12 Haziran 2014 Saat: 17:01
KPSS tarihinde değişiklik olmayacak
KPSS tarihinde değişiklik olmayacak

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ali Yalçınramazan ayında KPSS‘nin eziyet olacağını söylemişti ancak ÖSYM’den bununla ilgili bir açıklama gelmedi Bu da demek oluyor ki bu yıl KPSS Lisans ramazan ayında yapılacak.

Bu yıl mübarek Ramazan ayının başlangıcı 28.06.2014 tarihine denk gelmektedir. Bu durum göz önüne aldığımızda oruçlu olan bir insanın o sıcaklığın etkisiyle susuz veya aç olması performansını da doğrudan etkileyecektir. Hepinizin de bildiği gibi bu yıl KPSS Lisans sınavı 05-07 Temmuz 2014 tarihlerinde yapılacak. Bu tarihler ise Ramazan ayı içerisinde yer almaktadır. Dolayısıyla ibadetini yerine getirmek isteyen bir aday düşünün; bu aday o günlerde oruçlu olacak. Hele de Güneydoğu Anadolu bölgesinde ise yazın o kavurucu sıcağında o adayın oruçlu olarak sınava girmesi adayın belki de var olan performansının altında bir sınav geçirmesine neden olacaktır. Bununla da bitmiyor. Öğretmen olmak isteyen bir aday 20.07.2014 tarihinde ÖABT sınavına girmek zorunda kalacak. Yine Ramazan ayı içerisinde olması münasebetiyle bu sınavda da dini ibadetini yerine getirmek isteyen bir aday o gün belki de tam olarak kendini sınava veremeyecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑