parkinnn

Güncel

KUŞKAN: OYLARIMIZ ARTTI SÖZÜ YALANDIR

CHP Kocaeli il Başkanı yalçın Kuşkan düzenlediği basın toplantısında kent gündemi, seçim çalışmaları ve önümüzdeki süreçte partisinin çalışmalarını değerlendirdi.

9 Ocak 2014 Saat: 13:05
KUŞKAN: OYLARIMIZ ARTTI SÖZÜ YALANDIR
KUŞKAN: OYLARIMIZ ARTTI SÖZÜ YALANDIR

Yalçın Kuşkan açıklamalarında şu görüşlere yer verdi: "Ankara’daki toplantılara hastalığım nedeniyle katılamadım. Ama bir kaç gün içinde tekrar Ankara'ya giderek görüşmelerimiz olacak. Biz diğer partiler gibi değiliz sadece ilçe belediye meclis üyesi adaylarımız kaldı. Merkez ataması şeklinde olacak. Önseçim yaptığımız ilçelerde bunu önseçimle, atama yapılan ilçelerde ise atama şeklinde gerçekleşecek. Önümüzdeki çalışan basın mensupları günü. O gece muhtemelen sizlerle bir akşam yemeğinde bir araya gelmek istiyoruz. 12 ilçe başkanı Belediye başkan adayları ve KBB adayımızla birlikte bir araya gelmeyi planlıyoruz. Size yeri ve zamanı bildireceğiz. Herkesin birbirini görüp tanıyabileceği bir atmosferi de sağlamış olacağız. Başka bir proje ise bir aday tanıtım programı da düzenlemeyi düşünüyoruz ve genel başkanımızın da katılacağı bir etkinlik olmasına çalışıyoruz. Genel başkanımızın programının uygunluğu söz konusu. İki spor salonumuzdan birinde gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Yahya kaptan daha uygun gibi görünüyor.

 

NAMAZGAH TESADÜF DEĞİLDİRKocaeli Büyükşehir Belediyesinin Kandıra Namazgah barajının ikinci müteahhite ile de sorun yaşamasının tesadüf değil. Belsa Plaza'nın satışında bile dolandırıcılar tarafından az kalsın dolandırılyorlardı. Namazgah Barajı'nda olmuş önemli değil. Bunlar bunu hep yapıyorlar. CHP'nin kentteki oylarında ciddi bir yükseliş hakim. KBB başkanının bu işleri yapacak yeterlilikte olmadığı aşikar. Ulaşım master planı yaptırdılar. Sürat-i intikal denilen birşey vardır. Bunların algı sorunları var ve kentin trafik sorunu olduğunu on yılda anlayabildiler.

OYLAR ATTI SÖZÜ YALANDIR17 Aralık operasyonu diye bir şey yok be kardeşim. Olmadı ki. Olmasına izin verdiler mi? İçeri alınanlar da rahat, ilerde salınacaklar. Hoca efendi bir mektup yazdı ortalık karıştı. Ekonomik şartların durumunu dış güçlere bağlıyorlar. İyi gidermen kerametini kendinizden menkul bileceksiniz. Kötü giderse birilerine mal edeceksiniz. Olmaz böyle birşey. Hırsızlık yapılıyor olması, söyleniyor olması AKP'nin oylarını arttırıyorsa bende birşey bilmiyorum demektir. Tabii kendi aralarındaki AKP koalisyonun çatırdamasından kaynaklanan olaylardı bunlar. Hırsızlık iddiası henüz kesinleşmedi. Ciddi iddialar var. Bu olaylar oy oranlarını arttıracak değildir. Bu tamamen bir yalandır.

EMNİYET ÇOK SIKINTILIAnamuhalefet partisinin il başkanı olarak çok ölçülü olmaya çalışıyorum. Kentin sükuneti açısından böyle davranıyorum. Kocaeli emniyet mensuplarına iyi bir yıl diliyorum. Çok sıkıntılı olduklarını biliyorum. Elimizde belge olmadığı için emniyette yaşananlar hakkında bir şeyler söyleyemiyorum.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑