parkinnn

Siyaset

LGBT BAYRAĞININ AÇILMASINA HÜKÜMET İZİN VERDİ.

Yeniden refah partisi Kocaeli il teşkilatı il divan toplantısını Körfez ilçesinde bulunan Tütünçiflik kongre merkezinde yaptı. Partinin ilçe teşkilatlarının tam kadro katıldığı toplantıya MKYK üyesi Mikdat Ertem’ de katıldı. Uzman Klinik Psikolog ola

28 Ağustos 2022 Saat: 18:29
LGBT BAYRAĞININ AÇILMASINA HÜKÜMET İZİN VERDİ.
LGBT BAYRAĞININ AÇILMASINA HÜKÜMET İZİN VERDİ.

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ ARTIĞI 6284 KANUNU HALEN YÜRÜRLÜKTEDİR.
Son günlerin sıcak gündemi “Gülşen” konusuna parmak basan Ertem; “Gülşen’ in salladığı LGBT bayrağını açmasına o gün ses çıkarmayanlar, aslında 6284 sayılı kanunu çıkartanlardır. Zira yıllardır başta Taksim olmak üzere Türkiye'nin pek çok yerinde, sözde Onur Yürüyüşü adı altında yürüyüşler yapılmış ve LGBT paçavralarının açılmasına da göz yumulmuştur. Her ne kadar Cumhurbaşkanımız İstanbul Sözleşmesi'ni feshetmiş olsa da, onun iç hukuk kanunu olan 6284 sayılı yasa halen yürürlüktedir. Bu yasaya dayanılarak yapılan hukuki düzenlemeler ve çıkarılan genelgeler halen yürürlüktedir. Bu hali ile hükümetin İstanbul sözleşmesinden çekildik demesi hiçbir şey ifade etmemektedir. Medeni kanun ve Siyonist bir proje olan 6284 ve 6251 yasa uygulamaları ile pek çok genç evlilik mağdurları, evden uzaklaştırmalar, iftira mağdurları ortaya çıkmış, zamanla aile yapımızın temeli dinamitlenmiştir.
ÖMÜR BOYU NAFAKAYI KALDIRACAĞIZ.
“Diğer bir yandan ömür boyu nafaka konusu da kanayan bir yara olarak varlığını sürdürmeye devam etmektedir. Bir ay veya üç ay evli kaldığı halde boşanmış ama ömür boyu nafaka ödemeye mahkûm edilmiş yüzbinler var. Aslında hiç kimse ömür boyu nafaka ödemeye mahkûm edilmemelidir, bu adil değildir. Ne kadının ne de erkeğin mağdur edilmeyeceği adil çözümler getirilmelidir. İktidara geldiğimizde ilk işimiz, ömür boyu nafakaya son vermek, Aile yapımızı dinamitleyen 6284 yasa ve uygulamalarını ortadan kaldırmak olacaktır.”
GÜLŞEN KONUSUNDA İKTİDAR ÇİFTE STANDART UYGULUYOR.
Gülşen in yaptığı imam hatipli açıklamasının kabul edilemez olduğunu ve vicdanları yaraladığını belirten Ertem, fakat her ne olursa olsun hukukun üstünlüğünden de asla taviz verilmemesinin gerektiğini vurguladı. Dini değerlerimize ve kutsallarımıza dil uzatıp hakaret eden her kim olursa olsun elbette hukukun önüne çıkartılarak, gerekli ölçüde cezalandırılmalıdır.
Ancak, Adalette çifte standardın ve kişiye göre suç ve ceza muamelesinin de kabul edilemeyeceğini vurgulayan Ertem, Bakara süresi ile alay edenlerle, milletimize alenen küfreden, Hükümete yakın bazı kişilerin de aynı şekilde cezalandırılmaları gerekmiyor mu diye sordu?
Gülşen toplumun bir kesimine ağır bir hakarette bulunduğu için cezaevine atıldı. Hukuki süreçte cezaevine atılarak mı yargılanmalı, yoksa yargılandıktan sonra mı suçlu ise cezaevine atılmalı tartışmaları süredursun, Gülşen’ in hakaret dolu sözleri kadar, uygulanan bu çifte standardın da toplumu bir o kadar rahatsız ettiği unutulmamalıdır dedi.
Yeniden Refah İktidarında çifte standarda derhal son verileceğini ve Dr. Fatih ERBAKAN liderliğinde Adil Bir Düzene geçileceğini belirten Ertem, İl Divanının hayırlara vesile olması temennileriyle konuşmasını tamamladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑