parkinnn

Yaşam

LÖSEV den Özak’a ziyaret

Lösemili Çocuklar Vakfı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak’ı makamında ziyaret etti

5 Haziran 2014 Saat: 15:41
LÖSEV den Özak’a ziyaret
LÖSEV den Özak’a ziyaret

LÖSEV den Özak’a ziyaret

 

31 Mayıs-7 Haziran Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle ilimizde çeşitli etkinliklerde bulunacak LÖSEV, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak’a makamında bir ziyaret gerçekleştirerek, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin etkinliklere yapmış olduğu katkı ve desteklerden ötürü teşekkür etti.

 

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

LÖSEV İstanbul Sosyal Hizmetler Sorumlusu Seval Taşkın, sosyal hizmet uzmanı Gizem Kanca ve lösemili çocukları olan ailelerle gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Vekili Özak’a ilimizde gerçekleştirilecek etkinliklerle ilgili bilgi verilen ziyaretçiler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yapılacak etkinliklere katkılarından dolayı teşekkür etti. 13. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Merkez Bankası önünden başlayacak kortej yürüyüşü, Kocaeli Fuarı’nda açılacak stantla devam edecek. Fuardaki stantta lösemili çocukların aileleri tarafından yapılan ürünler satışa sunulacak. Elde edilen gelir LÖSEV tarafından Ankara’da yapılacak Avrupa’nın en büyük onkoloji hastanesi için ve ailelere maddi yardım amacıyla kullanılacak. Fuarda yıldız sahnesinde lösemili çocuklar için eğlenceli aktiviteler sergilenecek. Palyaçodan çeşitli oyunlara birçok eğlenceli aktivitenin olacağı etkinlikte lösemili çocuklar gönüllerince eğlenecek.

 IMG_7027.JPG görüntüleniyor

ÇOCUKLAR EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZDIR

‘’Çocuklar dünyanın en güzel varlıklarıdır’’ diyen Başkan Vekili Özak, “Hayat çocuklarla daha da güzel. Çocuklar bizim en değerli varlıklarımızdır. Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun da özellikle çocuklara karşı büyük bir hassasiyeti var.  Üzerimize düşen her türlü katkıyı yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz’’ ifadesini kullandı.

 

BİR TUĞLADA SİZ KOYUN

LÖSEV İstanbul Sosyal Hizmetler Sorumlusu Seval Taşkın,”3306’ya tuğla yazıp mesaj atarak siz de LÖSEV tarafından Ankara’da yaptırılacak onkoloji hastanesine katkıda bulunabilirsiniz. 10 TL karşılığında yapılacak bağışla bir tuğla da siz koyabilirsiniz. Ayrıca Kocaeli Fuarı’nda açılacak stantta lösemili aileler tarafından yapılan ürünleri satın alarak katkı sağlayabilirsiniz” dedi.

422.jpg görüntüleniyor

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑