parkinnn

Eğitim

M.Sinan Dereli Ortaokulunda İmza günü ve söyleşi

Sömestr tatiline girdiğimiz bu günlerde Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu’nda karne coşkusuyla birlikte Miyase Sertbarut heyecanı da yaşandı. Çocuk edebiyatının sevilen ve tanınmış yazarlarından  Miyase Sertbarut  23 Ocak Perşembe günü E

31 Ocak 2014 Saat: 12:00
M.Sinan Dereli Ortaokulunda İmza günü ve söyleşi
M.Sinan Dereli Ortaokulunda İmza günü ve söyleşi

Sömestr tatiline girdiğimiz bu günlerde Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu’nda karne coşkusuyla birlikte Miyase Sertbarut heyecanı da yaşandı.

Çocuk edebiyatının sevilen ve tanınmış yazarlarından  Miyase Sertbarut  23 Ocak Perşembe günü Eylül Kırtasiye ,Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu Okul Aile Birliği ve Türkçe Zümresi’nin organizasyonuyla okulumuzda söyleşi ve imza gününe katılmıştır.

İki oturumda gerçekleşen bu söyleşi  öğrencilerimiz tarafından beğeni ve ilgiyle izlenmiştir.Bu etkinlik kapsamında Miyase Sertbarut söyleşisini bitirdikten sonra öğrencilerimizin keyifle ve ilgiyle okudukları kitaplarını imzalamıştır.

Bu etkinlik öğrencilerimizin kitap okuma sevgisini çoğalttığı gibi öğrencilerimize  okudukları kitabın yazarıyla tanışma ayrıcalığını da yaşatmıştır.

Sevilen yazarımız Miyase Sertbarut  organizasyonla ilgili memnuniyetini ve iyi dileklerini bildirerek okulumuzdan ayrılmıştır.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑