parkinnn

Yaşam

Mağdur kadına ilk el uzan Nilay Ayran oldu

Geçtiğimiz gün; nafaka vermeden boşanmak isteyen kocası tarafından tehdit edildiğini öne süren 2 çocuk annesi Seher Kızılkaya, “Devlet bana koruma vermezse kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklenecek. Hayatım kâbusa döndü. Tehdit edil

9 Nisan 2014 Saat: 12:24
Mağdur kadına ilk el uzan Nilay Ayran oldu
Mağdur kadına ilk el uzan Nilay Ayran oldu

Darıca’da oturan ve bir başka kadınla yaşadığını öne sürdüğü otomobil tamircisi eşi tarafından terk edilen 2 çocuk annesi, 35 yaşındaki Seher Kızılkaya, nafaka vermeden boşanmak için dava açan eşinin sürekli ölümle tehditleri ile hayatının kabusa döndüğünü söylemişti. Kızılkaya’nın yardım taleplerine ilk ses Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Nilay Ayran’dan geldi.

 

İLGİLİ BİLGİLENDİRME YAPILDI

Konunun hassasiyetinin farkına varan ilk isim olan Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, mağdur kadına el uzattı. Konuyla alakalı gerekli yerlere gerekli bildirimleri yaptığını dile getiren Ayran, “Seher Hanımın yaşadıklarını daha önce sosyal yardımlara yaptığı başvurusu dolayısıyla biliyorum. Yarın tekrar görüşüp ne yapmamız gerekiyor ise biz üzerimize düşen tüm sorumluluğu yerine getireceğiz” diyerek örnek davranış sergiledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑