parkinnn

Güncel

Mahalle muhtarlarına aylık 300 TL yardım yapılacak

Gebze Belediyesi Ağustos ayı ikinci meclis oturumunda Gebze'deki muhtarlara elektrik, su, doğalgaz ve internet için aylık 300 TL ayni yardım yapılması kararlaştırıldı.

8 Ağustos 2015 Saat: 11:20
Mahalle muhtarlarına aylık 300 TL yardım yapılacak
Mahalle muhtarlarına aylık 300 TL yardım yapılacak
Kent Meydanı'ndaki meclis salonunda yapılan meclis toplantısına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker başkanlığında toplandı. Yoklama-açılış ile başlayan mecliste 3 Ağustos 2015 tarihli meclis birleşimine ait karar özetlerinin okunmasıyla devam edildi. Meclisin birinci maddesi olan imar plan tadilatı ile ilgili İmar Komisyonu raporları okunarak oybirliğiyle kabul edildi.

Gündemin ikinci maddesi olan mahalle muhtarlarına ayni yardım yapılmasına ilişkin plan ve bütçe hukuk dilekçe komisyonu raporu ile elektrik, su, doğalgaz faturalarına karşılık 300 TL ayni yardım yapılması oybirliğiyle kabul edildi. Gündem dışı kısmında söz alan CHP meclis üyesi Dilek Tan, Eskihisar'daki sinema günleri için Yeşilçam filmlerinin gösteriminin yapılmasını istedi.

Gebze Belediyesi Başkanı Adnan Köşker de mahallelerde film gösterimlerini yapacaklarını söyledi. 2-3 sene bunu tüm mahallelere yayacaklarını ifade etti. 1 Eylül salı günü saat 16.00'da yapılacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑