parkinnn

Güncel

Malta Gezgini'ne 'İlk İz'

Gölge Medya kurucusu , Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Sarıçam'ın piyasaya çıkan ilk kitabı Malta Gezgini yoğun ilgi görürken, iz bırakmaya başladı.

22 Eylül 2022 Saat: 13:33
Malta Gezginine İlk İz
Malta Gezgini'ne 'İlk İz'

Gebze'de kadınların ilk  tercihi olmasıyla bilinen 'İlk İz Estetik & Güzellik Merkezi', Malta Gezgini için imza etkinliği düzenledi.  Edebiyata olan ilgisiyle de tanınan  başarılı firma sahibi Nuray Küfüdür, güzellik merkezinde çalışan personeline Malta Gezgini'ni  hediye ederek, gazeteci- yazar Ercan Sarıçam'a destek verip,  kitabın daha fazla okura oluşmasına katkı sundu.

SARIÇAM TEŞEKKÜR ETTİ

İl İz Estetik & Güzellike Merkezi'nde düzenlenen imza etkinliğinde Malta Gezgini kitabını imzalayan Ercan Sarıçam, duygularını dile getirirken, '' Nuray Küfüdür Hanım'a çok teşekkür ediyorum. Çok nazik ve duyarlı bir örnek sergiledi. Malta Gezgini ile kitapseverleri buluşturdu. Bir yazar için önemli bir fırsatı yaşadım. Duyarlılığına, ilgisine teşekkür ediyorum. '' dedi.

YEREL YAZARLARA SAHİP ÇIKILMALI

Diğer yandan kendisi de edebiyatçı olan iş kadını Nuray Küfüdür ise, Sarıçam'a bol okurlu yıllar dileyerek tebrik etti. Küfüdür, '' Yerel yazarlarımıza sahip çıkmalı ve onları desteklemeliyiz. Biz, İlk İz olarak, Malta Gezgini'ne iz bırakmak istedik. İnanıyorum ki, Ercan Bey'in gazetecilikteki başarısı  yazarlık hayatıyla taçlanacaktır. İlk kitabını keyifle okumaya başladık. İnşallah kitaplarının devamı gelecektir. Başarılar diliyorum, okuru bol olsun.'' şeklinde konuştu.

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Nuray Küfüdür, güzellik merkezinde çalışan personeline Malta Gezgini'ni hediye ederek, gazeteci- yazar Ercan Sarıçam'a destek verip, kitabın daha fazla okura oluşmasına katkı sundu.
Nuray Küfüdür, güzellik merkezinde çalışan personeline Malta Gezgini'ni hediye ederek, gazeteci- yazar Ercan Sarıçam'a destek verip, kitabın daha fazla okura oluşmasına katkı sundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑