parkinnn

Eğitim

Markalaşma ve kurumsallaşma konuşuldu

TÜMSİAD Gebze Şubesi tarafından “Markalaşma ve Kurumsallaşma” semineri düzenlendi. Gebze Ticaret Odası Meclis salonunda gerçekleşen seminer programına iş dünyasından yoğun katılım gerçekleşti.

25 Haziran 2014 Saat: 11:33
Markalaşma ve kurumsallaşma konuşuldu
Markalaşma ve kurumsallaşma konuşuldu
Gebze’de önemli sivil toplum kuruluşlarından olan KAISİAD Başkanı Nasrettin Bavaş, KONSİAD Başkanı Muzaffer Koşan veTÜKSİAD Başkanı  Gültekin Şenel’de programa katılanlar arasındaydı.

TÜMSİAD Gebze Şubesi Genel Sekreteri  Önder  Arslan’ın sunumuyla başlayan programda, ilk olarak kürsüye davet edilen TÜMSİAD Gebze Şubesi Başkanı Ensar Korkmaz konuşmasında  TÜMSİAD’ın kurumsal yapısından bahsetti.  Yurt İçinde 57 şube, yurt dışında 8 şube, 47 temsilcilik ve 13000’ e yakın üyeleri olduğunu anlatan Korkmaz,TÜMSİAD ‘ın büyük bir organizasyon olduğunu belirtti.

ÖRNEKLER VERDİ

NLP ve Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz Saygın markalaşma ve kurumsallaşma ile ilgili düşüncelerini katılımcılarla paylaştı. Büyük firmaların nasıl markalaştığını örneklerle ortaya koyan Saygın, özellikle kurumsallaşmış firmaların yapısından bahsederken, zaman zaman da hafızalarda yer etmiş, önemli bir pazar kitlesi yakalamış, markalaşmış ve kurumsallaşmış firmaların reklam filmlerini de gösterdi. Katılımcıların da ara sıra söz alarak aktif bir biçimde programa soru ve cevap şeklinde dahil oldukları gözlendi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑