parkinnn

Spor

Masa Tenisi’nin şampiyonu Zabıta A

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin çalışanları için tertip ettiği ve büyük katılımın yaşandığı Birimler Arası Spor Şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Dört branştan biri olan ve büyük ilgi gören Masa Tenisi Turnuvasının şampi

15 Mayıs 2014 Saat: 11:51
Masa Tenisi’nin şampiyonu Zabıta A
Masa Tenisi’nin şampiyonu Zabıta A

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin çalışanları için tertip ettiği ve büyük katılımın yaşandığı Birimler Arası Spor Şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Dört branştan biri olan ve büyük ilgi gören Masa Tenisi Turnuvasının şampiyon takım ise belli oldu. Çekişmeli geçen Masa Tenisi Turnuvası’nı Zabıta A Takımı kazanarak, şampiyon oldu.

 

ÇEKİŞMELİ FİNAL MAÇI

9 Mayıs Cuma akşamı SEKA Sporcu Eğitim Merkezi Masa Tenisi Salonu'nda Masa Tenisi Turnuvası Final turları yapıldı. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımların büyük rekabete sahne olan yarışları sonrasında, Şampiyonluk Kupası Zabıta A Takımının oldu. İkinci sırayı İzmit Su AŞ. alırken üçüncülük kürsüsüne Zabıta B takımı çıktı. Turnuvanın ardından Seka Sporcu Eğitim Merkezi’nde yapılan mini törende, şampiyon takımlar madalya ve kupalarını aldı.

 

FUTBOL TAM GAZ

Şenliklerin heyecan dolu bir diğer ayağı olan Futbol branşında A Grubunda üçüncü maçlar tamamlanırken grupların son şeklide ortaya çıkmaya başladı. A grubunu İzaydaş takımı lider bitirerek 1.Eleme Turuna kalan ilk takım olurken, eleme turuna kalan ikinci takım A Grubu ikincisi Bilgi Evleri oldu.

 Turnuvanın ardından Seka Sporcu Eğitim Merkezi’nde yapılan mini törende, şampiyon takımlar madalya ve kupalarını aldı..jpg görüntüleniyor

İZAYDAŞ’TAN 18 GOL

Grubunda oynadığı üç maçı da kazanan İzaydaş rakip filelere 18 gol atmayı başarırken, kalesinde sadece 3 gol görerek rakiplerine göz dağı verdi. Bilgi Evleri takımı ise gruplarda oynadığı üç maçta 2 galibiyet 1 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 3 kez havalandırmayı başaran Bilgi Evleri ise kendi kalesinde 6 gol gördü. 21 Mayıs Çarşamba günü oynanacak en son maçlarla tüm gruplarda 1.Eleme Turlarına kalacak takımlar belli olacak. 1.Eleme ilk maçı ise 23 Mayıs Cuma günü 18'de.

 

A GRUBU VE FAİR PLAY ÖDÜLÜ

En Centilmen takım ödülü sıralamasında B Grubundan İSU, C Grubundan Zabıta, D Grubundan İmar Şehircilik ve Müzeler, F Grubundan Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı yer alıyor. Fair Play yani En Centilmen Takım Ödülü takımların maçlarında gördükleri sarı kart ve kırmızı kart sayılarına göre hesaplanıyor. Fair Play sıralamasında ise A grubundan henüz bir takım bulunmuyor.

Final maçı çekişmeli anlara sahne oldu..JPG görüntüleniyor

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑